szkola bardzo dobra (3) Jestem w drugiej klasie.Przenioslam Przesnioslam sie z innej szkoly i to byla... Aga SUPER SPRAWA! (1) Byłem, jeździłem, dobrze się bawiłem zarazem! Ekstra kadra, atmosfera... Pawełek Polecam (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Adamem, bardzo przyjemna atmosfera, bardzo... Laura
Potrzebuję korepetycji z Chemii (4) Witam, potrzebuję korepetycji z chemii dla córki(1-wsza klasa liceum )... 11 Polecam Instruktora Pana Roberta!! (1) Prawko zdane dzisiaj za pierwszym razem dzięki Panu... Rafał Uczelnia godna polecenia :D (1) Uczelnia jak najbardziej godna polecenia. Zajęcia odbywają się w nowym... Kazik Dawid - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek ! Prawojazdy zdane bezbłędnie a to wsystko dzieki... Dawid Odradzam (5) W szkole panuje niebywały chaos, nie ma zachowanej żadnej dyscypliny. Dzieci... Pola Elprawko (1) Oceniam na 6, najlepsza szkoła jazdy!!! Bardzo polecam Klaudia Od Ajnasza do Kajfasza (1) Szkoła z klasami sportowymi, a tu najpierw obiecanki cacanki a potem totalny... gg Polecam !!! (1) Bardzo polecam ośrodek OSK Delta. Bardzo dobry kontakt z kursantami. Pan... Michał Nie polecam (1) Stanowcze Nie Ten sam dyrektor od lat wymaga wymiany! zero komunikacji... Mama Michal Orzga pozdro (1) Michal Orzga instruktor.polecam.egzamin w pordzie zdany bez zadnych problemow. Janek Polecam ten ośrodek - zdane za 1 razem!!!! Tylko OSK SPEED :) (1) Zachęcam do skorzystania, ja trafiłam tutaj na ludzi godnych polecenia.... Wioletta Polecam (1) polecam serdecznie szkołę jazdy Elka oraz jednego z instruktorów - Pana... Piotr Rewelacja! (1) Mialam przyjemność jeździć z Panem Adamem, Panem Jackiem i Panią Marzena.... Agnieszka Stolz Polecam (1) Korzystając z opinii i polecenia znajomych trafiłam na dodatkowe lekcje jazdy... Kasia Polecam ! Przygotują Cię na 100PRO!%% (1) Wykupiłem 20h jazd u P. Marka i efekt niesamowity juz po pierwszych jazdach.... Michal Absolwent umiarkowanie zadowolony z tej szkoły (1) Witam chodziłem do tej szkoły przez dwa lata bo zostałem przeniesiony z innej... absolwent OSK Jedynka SERDECZNIE POLECAM !!!! (1) Po długim czasie znów zapragnęłam zdobyć prawo jazdy . Szukałam dobrego... Natalia