Szkoła godna polecenia! (1) Zdany egzamin i posiadanie prawa jazdy to efekt zakończonego kursu w Osk... Kamila Pan Janek rewelka! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Januszem, tak miłej atmosfery na jazdach i... Aga Kurs FCE (1) W KK Lingua uczęszczałam na kurs języka angielskiego a naukę zakończyłam po... Ania
Żeglarstwo regatowe - zajęcia (2) Witam! Jestem studentem pierwszego roku na Uniwersytecie SWPS w Sopocie i... cheeky04 Żłobek godny polecenia! (1) Szczerze mogę polecić Pozytywkę. Żłobek jest bardzo dobrze wyposażony,... Gosia Jak najbardziej polecam Pana Jacka (1) Chciałbym bardzo polecić osk. Speed. Zarówno teoria z Panem Januszem bardzo... Adrisn Egzamin zdany za pierwszym razem! (1) Szkoła zasługuje na polecenie wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z... Paulina ALCAR najlepsza szkoła w trójmieście (1) Najlepsza szkoła Polecam!!! Super podejście do kursantów , miła atmosfera na... Michał.P Rachunkowość B.Padurek (1) Szukam kogoś kto ma odsprzedać, pożyczyć czy w jakikolwiek sposób udostępnić... essarai@vp.pl Polecam (1) Jestem już po zdanym egzaminie na prawo jazdy i z całą pewnością mogę polecić... Daniel Osk Speed (1) Czytając opinie o tej szkole mam wrażenie że uczy tam tylko jeden instruktor... Zdziwiony Świetna szkoła! (1) Polecam GDPrawko każdemu, kto chce szybko zdać. Jedyne opóźnienia jakie były... Ola W. Kurs na C+E (2) Witam, szukam OSK w Trójmieście i okolicach, gdzie można zrobić kurs na C+E... ivan Bardzo polecam! (1) Szkołę jazdy Pana Krzysztofa oceniam niesamowicie pozytywnie! Instruktorzy... Daria Darznik Najlepszy instruktor- Rafał (1) Bardzo polecam Pana Rafała, świetny instruktor z poczuciem humoru, bardzo... Liwia Opinia (1) Pan Bogdan jest bardzo cierpliwy i dobrze przygotował mnie do jazdy, zdałam... Opinia P. Świetna szkoła jazdy (1) Z całego serca polecam tę szkołę jazdy. Konkretne i rzeczowe podejście do... Tomek Natalia - opinia (1) Witam, polecam wszystkim naukę w szkółce OSK speed Teoria z Panem Januszem... Natalia wysoki poziom (1) Słaba organizacja, przynajmniej wg mnie. Bardzo wysoki poziom i świetne... Kari Bardzo przyjazne i wspierające kreatywność dzieci miejsce (1) Placówka pokazuje dzieciom świat w bardzo przyjazny i ciekawy sposób,... rodzic