POLECAM!!! (1) Szybki kurs, świetny kontakt, świetne przygotowanie, przystepna cena.... Maciek Polecam (1) Bardzo polecam osk speed, a w szczególności Pana Romana. Bardzo... Marcin Polecam! (1) Polecam wszystkim! Najlepszy ośrodek i instruktorzy. Wszystko bardzo... Natalia
Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy! (1) Pan Marek jest najlepszym nauczycielem! Polecam każdemu tą szkołę. Super... kursantka :) polecam tą pracownię (1) posłanie dzieci do tej szkoły językowej to był strzał w dziesiątkę moi... Teresa Pisarek SUPER! POLECAM (1) Super Szkoła, a jeśli chodzi o instruktora to polecam serdecznie Pana Romana. Bartek NAJLEPSI !!!! (1) Najlepsi pod słońcem! Pan Krzysztof Darski jest najlepszy na świecie :)... Paula pierwsza pomoc w żłobku i przedszkolu (1) Bardzo profesjonalne i merytoryczne szkolenie przeprowadzone w miłej atmosferze Ana Zdecydowanie polecam wszystkim kursy w Asie (1) Na kurs do Asa zapisałam się z polecenia znajomych. Po kursie teoretycznym... Julia osk jedynka polecam (1) U Pana Jacka miałam jazdy dodatkowe przed egzaminem. Super wychwycil błędy i... Jola Bardzo dobra szkoła (1) Jestem w klasie matematyczno-geograficznej i jestem z wyboru szkoły i profilu... uczennica Najlepsza szkółka! (1) Ludzie bardzo mili! Zarówno wykładowcy jak i instruktor bardzo dobrze... Klaudia Wszeborowska Sylwia - opinia (1) Polecam bardzo Gd prawko, przyjemnie i szybko wyjeżdżone 30h z Panią Adą i... Sylwia SZKOLENIE W ŻŁOBKU I PRZEDSZKOLU (1) szkolenie prowadzone przez Pana Bartka daje gwarancję zdobycia ogromnej... Dorota Prawo jazdy w dobrym stylu (1) Bardzo polecam szkołę jazdy Poldek ,instruktorzy rzetelnie wykonują swój... Ala M. POLECAM! (1) Bardzo polecam, w szczególności Pana Jarka. Damian B polecam szkołę Rondobis (1) Uważam że szkoła Rondobis to najlepsza szkoła na Pomorzu . Pełen... Patryk Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Na lepszego instruktora nie mogłam trafić. Pan Paweł podczas nauki stale... Dominika Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Bardzo dobrzy instruktorzy. Godziny łatwe do ustalenia. Zdałem egzamin za... Krzysztof Tabeau Sitrax ecole- profesjonalnie i w przyjaznej atmosferze (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Sitrax ecole. Jako kursantka... Pola