Polecam szkołę GDprawko! (1) Serdecznie polecam szkołę Gdprawko; egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za... Dorota POLECAM (1) W auto best robiłem prawo jazdy na kat D oraz C+E . Egzaminy zdałem za... ja Patrycja - opinia (1) Najlepsza szkoła, a w szczególności pan Rafał dzięki jego cierpliwości każdy... Patrycja
Polecam szczególnie jazdy z panem Jackiem Zielonka (1) Zdalem za drugim razem (pierwszy raz oblalem na wlasne życzenie) Wyklady... Michu Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, czy czegoś chcieć więcej?... Dominik Gość - opinia (1) Polecam Instruktora Piotr Pawłowskiego! Gość Polecam!!! (1) Po zrezygnowaniu z innej szkółki, w ktorej ukończyłam cały kurs udałam się do... Martyna Bardzo dobra szkoła. (1) Gorąco polecam tą szkołę, jako uczennica jestem zadowolona z jej wyboru :) Sandra Gorąco polecam! (1) Nie wiem skąd te negatywne opinie, wiadomo, że wszystkim trudno dogodzić.... Maturzysta Jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów, poznałam... Karolina Moim zdaniem (1) Niestety wróżę Pani niebawem wielkie rozczarowanie. ..tu też nikt nie zajmuje... Rodzic nauka (1) wcześniej mieszkałam na lubelszyźnie i z racji koniecznosci przeprowadzki... oskora Polecam :) (1) Egzamin zdany :) Instruktor Rafał zrobi z was prawdziwych kierowców :)... Sabina Ta uczelnia to jakiś żart... (2) Użeranie się z wykłądowcą który nie przepuszcza studentów bo nie,ma po prostu... Zirytowana studentka ZDANE ZA PIERWSZYM!!!! (1) Mega Ośrodek Szkolenia Kierowców.Naprawdę Wszyscy są zawodowcami. Szczególnie... Ewelina N. do 3 razy i zalliczone:) (1) Egzamin 06:00, cudowna godzina do jazdy po miescie, spokojnie o ile dzień... Daria nauka angielskiego Gdynia (1) Witam. Jaką polecacie szkołę nauki angielskiego , jestem kompletnie zielony... Łukasz Polecam bardzo (1) Polecam bardzo miała atmosfera pani Ania pomaga w załatwieniu wszystkich... Damian Loewenau Gorzej być nie może !!! (1) Jeśli ktoś chce patrzeć, jak jego dziecko z niechęcią przekracza progi... Niezadowolna mama dobra szkoła (1) Jestem zadowolona ,zdałam za pierwszym razem.Polecam szczególnie panią Małgosię aaa98