Polecam! (1) Jeśli zastanawiacie się nadal nad zrobieniem prawa jazdy, to wybierzcie tę... Patrycja Polecam (1) Chciałbym polecić szkołę jazdy oraz jednego z instruktorów - pana Janusza... Paweł Instruktor Wojtek Naklicki - polecam (1) Panie w biurze przemiłe, jeśli chodzi o instruktora z czystym sumieniem... Maja
Super !!! Goraco Polecam !!! (1) Witam, Zdalem za 1 razem !!! Z Wojciechem Naklickim zrobilismy kawal dobrej... Grzegorz Polecam :) (1) Szkoła osk l-ka w Gdyni którą mi polecono jest na prawdę świetna pod każdym... MARCIN Kurs tylko w SPEED! :) (1) Jeśli kurs w Gdańsku to tylko OSK Speed! :)) Jeździłam z Panią Marzeną... Marianna Sa Było super, ogólnie fajna impreza (1) Solidne, proste, dające szybkie efekty nauczanie. Zapraszam i polecam,... M Szkoła godna polecenia (1) L-ka to bardzo pożądna szkoła godna polecenia, która bardzo rzetelnie... Kacper Podziękowania (1) Polecam Wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców Poldek. Wszystko profesjonalnie... Karolina Jeździjcie tylko z P. Lesławem, to prawdziwy profesjonalista z uprawnieniami egzaminatora. Spokojny i stateczny, ale gdy (1) I pamiętajcie, nie jeździjcie jak sieroty, egzaminator musi też zobaczyć, że... Adam Niczego tak nie żałuje... (1) Niestety to prawda ze przedszkole to dno. Niczego w życiu tak nie żałuje jak... Zrozpaczona mama Gorąco polecam! (1) Świetne przygotowani do egzaminu, zarówno cześć teoretyczna jak i praktyczna... agta TAK TAK TAK (1) witam, zapisałam się na teorie poprzez e-learning w sierpniu 2016 roku,... .... Polecam! (1) Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców Autogryf w Żukowie. Pełen... Iza Wiedza, a nie sam papierek (3) Mówiąc z własnego doświadczenia, śmiało polecam kurs kwalifikowanego... Przemysław Gawryś Patrycja Moszczyńska - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, miły instruktor, dobre podejście do uczniów. Patrycja Moszczyńska Studia mgr II stopnia architektura na PG (2) Pytanie do osób, które studiują architekturę mgr II stopień na Politechnice... Mama Studentka Super! (1) Zdane za pierwszym razem! Instruktorzy wspaniali, bardzo dobrze prowadzone... Agata Mielnicka Masakra!!! (1) Brak jakiejkolwiek profesjonalnej kadry - wszyscy pracują max. kilka miesięcy... mama - w poszukiwaniu innej plac Jak poszlam do Obelixa, to w końcu nauczylam się jeździć! (1) Do Obelixa poszłam na dodatkowe jazdy i okazało się, że w ciągu 6 godzin... Hania