Bardzo dobra szkoła (1) Dobra komunikacja,wszystko sprawnie i dobrze tłumaczone, gorąco polecam... Krystian Kameralna wyjątkowa szkoła (1) Polecam szkołę SP84 w Gdańsku, jest mała, ale dzięki temu bardzo bezpieczna i... Katarzyna to jakiś żart (4) Dwa lata temu pisałam tu opinię chwaląc tą szkołę, to był błąd. Jestem w... masakra.
Świetna szkoła (1) Wysoki poziom nauczania, dobre wyposażenie. Jest to nauka która przyda sie na... Mikołaj Polecam z ręką na sercu!!! (1) Zdane, czekam na odbiór prawa jazdy. Moim instruktorem jazdy był Artur,... Ania M Gorąco polecam!!! (1) Przyszedł czas i na moją opinię!!! 😊 Zacznę od samej szkoły OSK MINI... Magda Jest dobrze! (1) Jeżeli chodzi o klasę biol-chem, to nie zbyt się orientuje, ale klasy... telimena poza reklamą nic (3) na poziomie klas 2 - 6 oddziałów.. z małej klimatycznej szkoły zrobił się... mama ucznia Szczerze polecam :) (1) Jestem zadowolona z wyboru tego ośrodka. Szkolenie było profesjonalne, a... Klaudia szkoły podstawowe Dąbrowa/ karwiny Gdynia (4) szukam opinii na temat szkoły podstawowej nr 45 i Zespołu Szkół nr 14 w... kasssia Marysia - opinia (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła Jazdy!!! Marysia Super (1) Bardzo Polecam szkółke !!! Wszystko zdane za 1 razem . Przygotowanie w 100 % Maciej masakra (1) Nie polecam gimnazjum, słaby poziom nauczania, nauczyciele niezaangażowani i... były uczeń Polecam GDprawko (1) Jestem zadowolony, z zajęć teoretycznych (kurs weekendowy), które przebiegły... Karol Ostatnie zmiany w prawie oświatowym (1) Po lekturze ostatnich zmian w prawie oświatowym:... sombrero Polecam wszystkim ośrodek el-prawko (1) Jeżeli chcesz spełnić swoje marzenie i zdać za pierwszym razem egzamin to... Klaudia Opinia z perspektywy czasu (8) Zastanawiamy się skąd takie pozytywne opinie poniżej,a to chyba dlatego,że... Zawiedzeni rodzice PAN RADEK (1) Pewnie nie odczujesz jak to jest kiedy w PORD wyświetla się lista os., które... Joanna Plichta Polecam Pana Tomka (1) Pan Tomasz Boroch jest najlepszym instruktorem na świecie, cierpliwy i... Karina Cool (2) Pod każdym względem 6 gwiazdek, Pan Jarek wymiata. Każdy egzamin z 3... MW