OPINIA (1) Serdecznie polecam OSK Jankar! Fajna,doswiadczona kadra. Instruktorzy z... Angelika super!!! wszystkim polecam dużym i małym (1) Bardzo ciekawa ekspozycja coś nowego dla umysłu nie tylko dziecięcego ale tez... kasia Super :) (1) Gorąco polecam!!! Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem, co uważam za... Agnieszka L.
Nie ma lepszej szkółki!!!! (1) OSK Speed to zdecydowanie to czego szukałam! Wybrałam najlepszą szkołę nauki... Magda Profesjonalnie i przyjemnie! (1) Bardzo polecam OSK Mini a w szczególności instruktora, Pana Tomasza! Fachowe... M Z Szkoła podstawowa (1) Witam, Przeprowadzam się do Gdańska - centrum i szukam dobrej szkoły... Małgorzata dzieje się coś niedobrego (2) Kiedyś szkoła słynęła z poziomu i przyjaznej atmosfery. Dziś zniechęca... Były Nauczą każdego :) (1) Kto by pomyślał, że osoba która przez 10 lat powtarzała sobie, że nie nadaje... Agnieszka B. Fajna szkola (1) Trafilem do szkoly oskmini jestem bardzo zadowolony super wyklady dostepne... Maciej Najlepsze ! (2) Poświęciłam troche czasu na wybadanie przedszkoli zanim dokonałam wyboru... Mama Polecam! Świetna szkoła (1) Bardzo dobra szkoła. Miałem przyjemność jeździć z dwoma instruktorami i każdy... Kam Bardzo polecam! (1) Zapisałam się do GDprawko, bo słyszałam wiele pozytywnych opinii o tej... Dorota Administracja - II stopnia, zaoczne, 2014 - (2) Hej, tak się zastanawiam czy jest ktoś kto zaczął naukę na Administracji II... Kinga Zdecydowanie warto! (1) Szkołę wybrałem z polecenia znajomych i muszę powiedzieć, że dobrze trafiłem.... Bartosz Bardzo dobry ośrodek szkoleniowy (1) Jak wyżej; profesjonalny ośrodek godny polecenia. Rzeczowe i merytorycznie... Piotr M. Polecam, spoko szkoła (1) Szkoła przyjazna uczniom, jestem naprawde zadowolona, nauka jest bezpłatna a... Monika91 Najlepsza szkółka prawa jazdy w Trójmiescie!!! (1) Gorąco polecam, świetne przygotowanie do egzaminu, instruktorka bardzo... Angelika W. Polecam (1) Polecam wszystkim Szkołę Nauki Jazdy Bis-Wiraż. Zajęcia teoretyczne... Magda Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Instruktor Pan Tomek bardzo miły i... Ola szkoda kasy (28) Paskudna rywalizacja między uczniami systematycznie podsycana przez... jot