OSK AS (1) Polecam szkołę jazdy AS, a w szczególności pana Tomka. Dzięki jego... Klaudia Ośrodek warty swojej ceny i czasu! (1) Jestem całkowicie zadowolony z kursu udzielonego przez ten ośrodek.... Kursant Cudowna Kraina (1) Najmocniejszą stroną przedszkola jest opieka. Moje wrażliwe dziecko trafiło... Joanna
Najlepsza szkoła z jaką miałam do czynienia! (5) Liceum Beta to szkoła, której nie chce się kończyć żeby móc nadal do niej... Pilna uczennica :) Serdecznie polecam! (1) Dzięki Gdprawko naukę jazdy będę wspominać bardzo pozytywnie. Zarówno zajęcia... Dominika Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Najlepsza szkoła, najlepsi instruktorzy, najlepsza atmosfera! :) Super... Marta Polecam! (1) Szczerze polecam, jeździłam z Panią Żanetą. Miła atmosfera, profesjonalizm,... Kamila Najlepsza szkoła! (1) Sama się przekonałam że Apj to najlepsza szkoła mając opinię znajomych na... Kursantka J SpeakUp (1) dostałam kurs w prezencie gwiazkowym, niedawno byłam na pierwszej lekcji,... anita Z czystym sumieniem polecam OSK JANKAR (1) Jestem bardzo zadowolona,że trafiłam do tego ośrodka. Cieszę się bardzo... Daria Ciekawie (1) Rozpoczęłam kurs dawno temu i zrezygnowałam bo stwierdziłam ze to nie dla... Malina GORĄCO POLECAM (1) Najlepsza szkoła ever. Zdawalność za pierwszym razem. Pani Instruktor Renata... Iwona nauka (1) zawsze chciałem się nauczyć hiszpańskiego, byłem kiedyś w pracy wakacyjnej... koro Rewelacyjna szkoła jazdy. (1) Trafiłam do niej dzięki koleżance i z czystym sumieniem polecam każdemu!... A Prawko zdane za pierwszym razem! (1) Co tu dużo pisać, egzamin zdany za pierwszym razem, to chyba najlepsza... Mateusz Gratulacje (2) Szkoła super pod każdym względem. Moja córka zaczęła naukę we wrześniu 2015 i... zuzia778 NAJLEPSZA (2) Wszystkich tutaj laczy jeden cel: troska o dobro dziecka/ucznia. Dlatego tez... ja Szwankuje angielski (3) Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie poziom nauczania języka angielskiego. Tu... Jan Szkoła na 6+ (1) Szukając pare miesięcy temu dobrej szkoły jazdy w Gdansku, trafiłam dokładnie... Natalia Polecam OSK Speed (1) Polecam OSK Speed, szczególnie jazdy z panem Rafałem - nauczyciel wymagający,... Marta