Polecam (1) Polecam instruktora Jurka, miła atmosfera na jazdach, nauka w trybie... Marek Polecam!!! (1) Przede wszystkim dziękuję panu Tomaszowi J. za naukę jazdy i przygotowanie do... Kasia Polecam technika farmacji (1) Świetna szkoła, bardzo dobrzy nauczyciele, którzy pomogą w razie problemów... Anonim
Super (1) Janusz to najlepszy Instruktor nauki prawa jazdy, prawdziwa siła spokoju.... Michał ZSH w Sopocie (1) Czy ktos wie co dalej z tą szkołą. Czy napewno zmienia lokalizację. Czy będą... Sopocianka Polecam bardzo serdecznie! (1) Teoria z Panem Januszem przedstawiona w przystępny i zrozumiały sposób, a do... Michalina Trafiłam tam z polecania i polecam innym którzy chcą nauczyć się jeździć i oczywiście zdobyć prawko :) (1) Jak w tytule - trafiłam do szkoły As z polecenia, jak się okazało, wielu osób... Agucha :) Zdane prawko (1) Bardzo miła obsługa, instruktorzy wyrozumiali i naprawdę potrafią nauczyć... Krystian Dobrzański Jazdy (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Jackiem i Panem Rafałem. Bardzo mili... Barbara Punkt Mali Odkrywcy (2) Fajne miejsce, ale bardzo mała przestrzeń dla dzieci. Minusem jest rotacja... Rodzic Bardzo polecam (1) Bardzo polecam, instruktorzy bardzo cierpliwi, terminy jazd nie są odległe.... Martyna K Ośrodek szkolenia kierowców DELTA (1) Miłe Panie w obsłudze, szybki kurs teoretyczny, najlepszy instruktor Pan... Kamil Teoria I praktyka za 1. ! (1) Wielkie dzięki dla p. Janusza Piotrkowskiego. Sposób w jaki przekazuje wiedze... Patryk Domański Polecam każdemu, który tak jak ja "męczył się" z wyrobieniem prawa jazdy (1) Chciałem wszystkim polecić ten ośrodek do robienia kursu na prawo jazdy. Ja... Łukasz Polecam Akademię Prawa Jazdy (1) Gorąco polecam Akademię Prawa Jazdy. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i... Michał Błażej (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej firmy. Kontakt bardzo szybki i jasny.... Błażej Polecam! (1) Super szkoła! Instruktorzy profesjonalni, kutluralni, cierpliwi i wymagający.... Karol Polecam Szkole nauki jazdy Zielony Listek (1) Egazmin zdany bezblednie za pierwszym razem a to wszystko dzieki Żanecie,... Magda Cudowna Kasia! (1) Super ośrodek i bardzo dobra komunikacja. Polecam OSK Alfa! Na szczególną... Natalia Świetna szkoła (1) Polecam tą szkołę , szczególnie jazdy z Mirkiem. Potrafi dobrze wyjaśnić, jak... Michał