150% zadowolenia (1) Witam, z czystym sumieniem polecam każdemu naukę jazdy z instruktorem... Kinga Bardzo polecam (1) Kontakt z biurem swietny, wszystko dograne telefonicznie. Instruktor -... Panchoramix Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Chciałbym wszystkim gorąco polecić ten ośrodek. Wszystkie zajęcia były... Kursantka
szkoła średnia z internatem (4) Jestem w 3 gim. Nie długo kończę szkołę wiec jest pytanie co chce robić dalej... uczennica Najlepszy wybór dla mojego dziecka (1) W momencie zapisu naszej córki do zerówki stanęliśmy przed dylematem:... Mama szczęśliwej uczennicy Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor (1) Egzamin na prawo jazdy zdany! Instruktor Łukasz Chwesiuk świetnie przygotował... Agata super opieka! (1) Polecam wszystkim! Świetne Panie, profesjonalna opieka, bardzo ciekawe... Weronika Jestem zadowolony (1) Jestem zadowolony, weekendowy kurs bardzo treściwy. Jazdy z wymagającym i... Dariusz Jak najbardziej polecam! (1) Jestem pod wrażeniem OSK SPEED. Z całego serca polecam wszystkim którzy mają... Agnieszka Rewelacja :) (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Speed ! Zdałam dziś egzamin praktyczny za... ALINA Jestem zadowolona :) (1) Profesjonalna nauka, dobre podejście do kursantów. Julia kategoria C (2) Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę nauki jazdy ELKA SCHOOL. Agnieszka i... Malwina Polecam:-) (1) Gorąco polecam szkołę OSK Speed . Super atmosfera, indywidualne podejście do... Marta POLECAM WSZYSTKIM PANA JACKA !!!!!!!!! (1) Z całego serca polecam OSK SPEED, świetna atmosfera, elastyczne godziny jazd... KAROLINA Certyfikaty z języka angielskiego (1) Gdzie w trójmieśćie zrobię certyfikaty z angielskiego? (głownie chodzi mi o... Aga zdecydowanie odradzam - najgorsza szkoła (5) nauczycielka od polskiego- taka szara myszka co stoi w kącie i nie potrafi... xyz Zdecydowanie polecam (1) Ze szkołą i instruktorką był bardzo dobry kontakt, wszystkie informacje były... Zuzia Udało się! (1) Witam, nie jestem z Gdańska, do Delty wybrałem się za poleceniem kolegów i...... Patryk Mauer Bardzo polecam! (1) Wszystko bylo super! Nauczylem sie wszystkiemu za 5 jazd!!! Maksym Polecam (1) Mogę z czystym sumieniem polecić OSK Speed. Miałam przyjemność jeździć z... Bożena