polecam (1) Wspaniała szkoła językowa :) 25 letnie doświadczenie jednak robi swoje! :)... anna Filologia Polska- oddam materiały (1) Oddam za symboliczną opłatą materiały z Filologii Polskiej: Notatki z lektur,... Magdalena Polecam (1) Pierwsza była teoria i wystąpi pierwsza pochwała - ujmująca postawa... Martyna
Godna polecenia (1) Do OSK Delta przeszłam po problemach z poprzednią szkołą jazdy i żałuję że... Aleksandra Szkoła Podstawowa nr.84 to szkoła jakich już mało! (1) Witam, szczerze polecam tą szkołę nie tylko jako miejsce nauki ale również... Joanna Polecam! (1) Serdecznie polecam tę szkołę! Teoria z Panem Adamem była bardzo ciekawa,... Darek Najlepszy żłobek w Trójmieście (1) Wspaniali ludzie, wspaniałe miejsce. Moja córka była zawsze czysta,... Diana Smolarz nauka angielskiego (6) tez nie mam zastrzeżeń, nie mam zamiaru z kursu rezygnowac ale jakby coś się... tydo Elka school rumia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Elka School w Rumi. Bardzo miła atmosfera,... marczella polecam (1) Szkoła dobrze przygotowuje do egzaminów. Pan Mariusz zawsze pomocny, a... Nat Super ośrodek szkoleniowy! El-prawko (1) Z czystym sumieniem mogę polecić el-prawko pod każdym względem. Ceny są... Magda Lepiej się nie da! (1) Lepiej trafić nie można niż jak do Pana Artura. Oba egzaminy państwowe zdane... Bartłomiej Prezent dla syna (1) Syn mój zawsze chciał nauczyć się masażu – ale jako czegoś dodatkowego,... Remigiusz67 najlepsza szkoła jazdy! (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu. ZDALAM ZA... Weronika podyplomówka z Social Media (1) Obecnie studiuje na kierunku Social Media i e-marketing. Jestem bardzo... Zadowolona studentka Najlepsza szkoła !!! (1) Serdecznie polecam samą szkółkę jak i instruktorów. W szczególności Pana... Dawid Polecam (1) Chciałbym bardzo mocno polecić każdemu niezdecydowanemu szkołę jazdy... Oskar NAJLEPSZY OSK W TRÓJMIEŚCIE! (1) OSK DELTA to szkoła jazdy, gdzie liczy się profesjonalizm i indywidualne... Dominika ocena poziomu nauczania i samej szkoły (2) bardzo wysoko oceniam Gimnazjum nr 26 w każdym z kryteriów. My, rodzice, nie... Leszek Fajne przedszkole ale posiłki słabe (2) Polecam przedszkole, domowa atmosfera, Panie bardzo miłe, dzieci zadowolone.... Tata