Fajne przedszkole ale posiłki słabe (2) Polecam przedszkole, domowa atmosfera, Panie bardzo miłe, dzieci zadowolone.... Tata Polecam (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Jak najbardziej polecam szkołę OSK Mini... Michał Gorąco polecam! (1) Jeszcze parę miesięcy temu uważałam, że nie nadaje się do prowadzenia auta i... Klaudia
OPINIA ANETA (1) Polecam wszystkim szkołę GD PRAWKO. Teoria prowadzona w ciekawy sposób. Jazdy... Aneta Najlepsza szkoła. (1) APJ poleciła mi koleżanka która też tutaj robiła kurs i też z Panem... juz kierowca Daria K. - opinia (1) Bardzo polecam ten ośrodek jazdy każdemu. Jazdy miałam z P.Sławkiem jest to... Daria K. Najlepszy instruktor - pan Jacek! Speed - szybko, łatwo i przyjemnie! Polecam! (1) Zdecydowanie i najbardziej polecam pana Jacka! Lepszego instruktora nie... Marta Godne polecenia! (1) Serdecznie polecam, rzetelne podejscie, teoria super prowadzona mozna duzo... Aleksandra Patrycja - opinia (1) Wybrałam się na kurs weekendowy. Na zajęciach uczą nas przede wszystkim... Patrycja Ogromnie polecam! (1) Ogromnie polecam, niezwykle przyjazna atmosfera, rzetelność, całkowity... Ola POLECAM (1) Gorąco polecam!! Super atmosfera i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Aneta NAPRAWDĘ WARTO (1) Jeśli ktoś nie jest pewny do jakiej szkółki zapisać się na kurs, niewątpliwie... Gosia polecam! (1) Obsługa w szkole bardzo dobra i pan bardzo sympatyczny :). Kurs teoretyczny... Patrycja Specjalista ds. kadr i płac kurs (1) Witam, planuję zrobić kurs na specjalistę ds. kadr i płac. Chciałabym się... Sylwia Gdańsk Odradzam. (4) Będąc 4 lata w tej szkole sądzę że jest to najgorszy wybór w moim życiu.... 4klasista Szczerze polecam (1) Polecam kursy w GDprawko – dla mnie nauka jazdy to była czysta... Hubert Serdecznie polecam OSK AS (1) Przygodę z tym OSK zacząłem w sierpniu 2016 roku. Na teorię trafiłem do... Jarek Andrzej - opinia (5) Tragedia Część nauczycieli traktuje uczenie dzieci jako zło konieczne,... Andrzej polecam (2) Polecam . Moja córka kończy naukę w klasie 3. Nauczycielka bardzo lubiana... Krzysztof Porazka ta szkola nie wspiera ucznia!! (2) Moje dziecko przez kilka lat chodziło do tej szkol, nikomu jej nie polecam!!... Monika M.