Najlepsza szkoła jazdy w mieście. (1) Bardzo mocno polecam każdemu ta szkołę, instruktorzy podchodza do ciebie... Krzysztof Polecam! (2) Dla wszystkich niezdecydowanych, jaką szkołę jazdy wybrać, bardzo plecam... Kamilla Polecam OSK Alfa! (1) Szkoła do nauki jazdy bardzo przyjazna, cały kurs przebiegł sprawnie i... Paulina
Super szkoła, bardzo gorąco polecam! (1) Super szkoła, super ludzie, i super kurs! Polecam gorąca! Jakub Zdane za pierwszym razem! (1) Wszystko w PORDzie zdane za pierwszym razem. Instruktorzy odpowiednio... Antoni Polecam wszystkim. (1) Nic dodac, nic ująć. Bardzo dobrze prowadzone wyklady, przystepne ceny, duza... Kamil Zdane za pierwszym 💪 (1) Pan Marek najlepszy 😁 Mały Bardzo dobra szkoła! (1) Profesjonalne podejście do klienta. Miła, ciepła atmosfera. Pan Marek... Oliwia Szkolenie (1) Bardzo profesjonalne podejście do nauki. Pan Rafał stawia na praktykę przez... Tomek egzaminy zaliczone za pierwszy razem (1) Gorąco polecam szkołę Auto Best i instruktora Pana Michała. Nauka i egzaminy... Paweł Polecam (1) Gorąco polecam OSK Speed :) Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem,... Basia Świetna szkoła jazdy!! (1) Bardzo polecam ten ośrodek. Teoria, pomimo że ją znałem jako stały uczestnik... Michał Polecam w 100 % Jasmar Security (1) Witam serdecznie.... Dzisiaj, to jest 04.01.2017 odebrałem zaświadczenie... Wojciech K Polecam (1) Dobrze przeprowadzona teoria w oddziale na Orunii. Dużo przekazanych... Patryk SERDECZNIE POLECAM! (1) OSK Efekt polecam z całego serca. Zarówno egzamin teoretyczny, jak i... Magda Go!auto super szkoła !!!! (1) Do Go!auto trafilam nie przypadkiem :) najpierw zrobiłam mały rekonesans i... Iwona Najlepsza szkoła w trójmieście (1) Moja przygoda z kurem na prawo jazdy rozpoczęła sie jakies 4 lata temu ,... Angelika Piotrowicz JASMAR POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Ukończyłem kurs 28.12.2016. Jestem bardzo zadowolony , pełen profesjonalizm,... roman Świetna szkółka! (1) Akademie poleciły mi koleżanki. Szkolenie praktyczne odbyłam z panem Leszkiem... Krystyna Ok (1) Dzięki zajęciom podciągnęłam się znacznie i zdałam maturę wyżej niż wszyscy... Kasia