Polecam! (1) Super szkoła! Instruktorzy profesjonalni, kutluralni, cierpliwi i wymagający.... Karol Polecam Szkole nauki jazdy Zielony Listek (1) Egazmin zdany bezblednie za pierwszym razem a to wszystko dzieki Żanecie,... Magda Cudowna Kasia! (1) Super ośrodek i bardzo dobra komunikacja. Polecam OSK Alfa! Na szczególną... Natalia
Świetna szkoła (1) Polecam tą szkołę , szczególnie jazdy z Mirkiem. Potrafi dobrze wyjaśnić, jak... Michał Polecam (1) Miła kameralna atmosfera w ośrodku. Konkretny sposób nauczania. Wykłady mi... 556romario Vektra- polecam p.Agnieszke (1) Bardzo polecam! W szczególności P. Agnieszka Łempicka, najlepsza, mimo... 3221 najlepsi z najlepszych !!!! (1) Jakosc nauczania i podejscia do kursanta na najwyzszym poziomie ! A wszystko... asia k. Super Przedszkole!!! (1) Moja córka chodziła tam przez rok bo wyprowadziliśmy się do Rumi. Byłam... e_lesna Świetlica drugim domem mojego dziecka (1) Terefere to najlepsze co mogła spotkać moje dziecko. Tam czuje się jak w... Mama Świetna szkoła (1) Szkołę wybrałam z polecenia znajomych i nie mam czego żałować. Profesjonalna... Monika Świetna szkoła (1) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się dawno temu i w innej szkole nauki... Joanna M.P. Najlepsza szkoła w trojmiescie (1) Świetna szkoła jazdy ,dogodne godziny . Wykłady teoretyczne pierwsza klasa... Monia Prawo jazdy (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoly jazdy Delta. Dzieki pomocy pana... Dorota biznesowy angielski (1) Od kilku miesięcy uczęszczam na biznesowy angielski do Radka. Jestem bardzo... Czarny Mustang Jak jeździć dobrze nie tylko na egzaminie (1) W szukaniu szkoły kierowałem się bliskością jej od mojego miejsca... Łukasz K Najlepsza szkoła w Trójmieście (1) Lepszej szkoły w Trójmieście nie znajdziecie. Moja ocena przewyższa skalę... Estera Szkola godna polecenia. (1) L-ka jest najlepsza szkoła jazdy do jakiej mogłam trafić przyjemny personel... Monika Polecam serdecznie (2) Ciepłe, przyjazne miejsce,i kompetentne panie opiekunki naprawdę z sercem do... Nika Ukończone, zaliczone. (1) Chciałem bardzo podziękować szkole „Zebra”. Zajęcia teoretyczne... Jan Polecam!! (1) Bardzo polecam Pana Łuksza i cały zespół gdprawko! :) Ania