Polecam OSK Speed (1) Polecam OSK Speed, szczególnie jazdy z panem Rafałem - nauczyciel wymagający,... Marta Polecam w 100% (1) Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta i miła atmosfera:)... Iza Najlepszy OSK! (1) Z czystym sumieniem polecam Jankar. Zostałam przygotowana w 100%, widać, że... Kamila
Monika - opinia (1) Janusz najlepszy instruktor, nawet mnie nauczył jeździć. Polecam! Monika Super (1) Absolutnie mogę polecić szkołę ZEBRA każdej osobie, która chciałaby rozpocząć... Aga Jestem na TAK (1) Nic dodać, nic ująć. Najlepsza szkoła. Zapisałam sie w innej szkole, ale... Aneta Chcę pochwalić się zdanym egzaminem za pierwszym razem z całym światem (1) :-) :-) :-) Jeździłam z panem Waldkiem i panem Lesławem serdecznie polecam.... Mirka Liceum dla dorosłych w Olsztynie POLECAM!!! (1) Ja jestem już na V semestrze LO. Teraz będę podchodził do matury i polecam... Ja uczeń Jaka cena taka.. (1) Dużym plusem jest wysokość czesnego oraz to że przy mocno chorujacych... Marta Łukasz Chwesiuk - najlepszy instruktor ;)) (1) Bardzo dobra szkoła z profesjonalnym podejściem do kursanta. W szczególności... Dorota OSK EXPERT NA 6 !!! (1) OSK EXPERT wybrałam z polecenia, nie zawiodłam się. Od samego początku było... Śliwkaa Gorąco polecam (1) Gorąco polecam szkole jazdy Speed! Jazdy z Panem Rafałem to czysta... Iza Polecam (1) Polecam wszystkim Elke School Karwiny super sympatyczny instruktor Janusz... Marcin Polecam! (1) Teoria i praktyka za pierwszym razem. Jeździłem z p. Kazimierzem Kepke,... Szymon Szalona, uśmiechnięta, najlepsza Pani Kasia (1) Jedyna w swoim rodzaju szkoła jazdy, gdzie każdy kursant obdarzony jest... Emilia Najlepsza szkoła !! (1) Zdecydowanie polecam OSK Jankar!! Świetnie wykwalifikowana kadra... kamila Super korepetycje z MBS! (1) Korepetycje pozwoliły mi opanować potrzebną wiedzę w takim stopniu, w jakim... Gosia Super szkółka (1) Polecam bardzo! Najlepsi instruktorzy, szczególnie pani Kasia która super... Julka Nie zapisujcie dzieci tam!! (4) Uczyłam się wtedy szkole. Żałuję. Nauczyciele wbrew pozorom ni są tacy źli.... M52D Rzetelna firma - polecam (1) Bardzo profesjonalna firma. Expresowy czas realizacji usługi - transport z... Paweł