Polecam (1) Polecam wszystkim Szkołę Nauki Jazdy Bis-Wiraż. Zajęcia teoretyczne... Magda Ola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Instruktor Pan Tomek bardzo miły i... Ola szkoda kasy (28) Paskudna rywalizacja między uczniami systematycznie podsycana przez... jot
Polecam! (1) Szukając szkoły, szukalem jedynie czegoś w pobliżu mojego miejsca... KrzysztofM Najlepszy instruktor P. Leszek (1) Jestem bardzo zadowolona z instruktora Leszka Chudego wszystkim bardzo... Anita M. goska05 - opinia (1) Jeśli szukacie instruktora który naprawdę nauczy was jeździć, a nie tylko... goska05 Dzięki za prawko GDprawko !!! (1) Goraco polecam tą właśnie szkołę jazdy ponieważ jest najlepsza w Gdańsku, a... Mariusz Świetna szkoła (1) Bardzo serdecznie polecam OSK ALFA! Najlepsza szkółka jazdy. Instruktorzy... Aleksandra Dobra i profesjonalna szkoła nauki jazdy - ELKA SCHOOL (1) Polecam szkołę jazdy Elka, profesjonalne podejście do kursanta, z odrobiną... absolwentka 36 VI LO OPINIA (1) Super wyposwżenie, sprzęt audio, kompy, studio nagrań, odnowiona wewnątrz,... wowa Gorąco polecam ! (1) Bardzo fajna szkoła języka hiszpańskiego polecam ! Ania Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam!!! super profesjonalizm!! super atmosfera!! i podejście do... rafał 70 lecie istnienia Szkoły (3) Jesienią przyszłego roku minie 70 rocznica założenia szkoły. Jestem członkiem... Sławomir Pieniążek Opinia (1) Najgorsza uczelnia na jakiej studiowałam. Kadra 'nauczycielska'? Wyższy... Ja Polecam (1) Dzięki caruskowi zdałam egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo mili,... Absolwentka szkoły Gorąco polecam (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy! Wszystkie formalności załatwione sprawnie,bez... Maria Fabian - opinia (1) Polecam wszystkim . Szkoła na mega wysokim poziomie . Same podejście P.... Fabian Gorąco polecam!!! (1) As to pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista instruktorów oraz nauka w... Wiktor Gorąco polecam! (1) Szkoła jazdy naprawdę godna polecenia, najlepsi instruktorzy, pełni... Wera Asystentka stomatolgoiczna (1) Ukończyłam kierunek asystentki stomatologicznej i szczerze polecam szkołę.... Oliwia