Tomasz Boroch meeega (1) Polecam za profesjonalizm i pasję, chęć i umiejętności dzielenia się... Aga Wspaniałe! (1) Punkt przedszkolny Drużyna Kostki to idealne miejsce dla mojego synka, panuje... mama Opinia (1) Syn skończył tu szkołę podstawową, teraz uczęszcza do gimnazjum. Szkoła w... Rodzic
przedszkole godne polecenia (1) na temat przedszkola mozna sie duzo dowiedziec znajac ludzi mieszkajacych na... Dorota Język jest najważniejszy (1) Naukę z Magdą, która teraz prowadzi w Gdańsku szkołę Trolltunga, zacząłem w... Krzysztof Bardzo ważne,polecam się zapoznać z opinią (1) Jeśli szukasz dobrej szkoły, w której chcesz nauczyć się jeździć to dobrze... Konrad polecam (1) Super uczelnia ;) jeszcze tam wrócę;) magdajab Polecam OSK Alfa i panią Kasię (1) Gorąco polecam OSK Alfa. Instruktorzy nauki jazdy okazali się cierpliwi i... Monika Pozytywnie (1) Wielki plus dla gościa od pierwszej pomocy, bo mało kto go wspomina. Daria -... Żaba Dobra szkola (1) Polecam Mirka Grzegorczyka. Młody, sympatyczny i kompetentny instruktor. Po... Maria Aga - opinia (1) Zdecydowanie polecam!! Bardzo dobre przygotowanie, zarówno do teorii, jak i... Aga Kat. C - nie ma lepszego wyboru (2) Polecam tą szkołę wszystkim zainteresowanym kategorią C. Od pierwszego... Przemysław Czarnecki "KAT C" - zdane za pierwszym razem! (2) Szcerze mowiac szukajac szkoly do nauki na takie male autka jak " ciezarówki"... Ruda Karolina Gorąco polecam! (1) Pani Ola i pani Renia z biura bardzo rzeczowe a przy tym miłe. Instruktor... Angela Magda - opinia (1) W 100% szkoła godna polecenia. Wykwalifikowana kadra instruktorska pełen... Magda ZSH Sopot (12) Czy w tej szkole naprawdę jest tak źle jak pisza i mówią? Byli u mnie w gim.... natala Gorąco polecam!! (1) Polecam osk ALDA. Zdałam egzaminy praktyczny jak i teoretyczny w PORDzie za... Sylwia Super szkoła! (1) Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, każdemu kto chce nauczyć się dobrze... Dominika angielski dla seniorów (1) czy kojarzycie jakieś kursy angielskiego dla seniorów? Szukam czegoś dla... jullo Bardzo polecam! (1) Korzystałam z kursu weekendowego - wiedza na zajęciach teoretycznych... D.S.