Poldek Najlepszy (1) Zdałem za pierwszym razem. Kurs na bardzo wysokim poziomie. Polecam Panią... Kamil Bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim przyszłym kierowcom. Wysoka jakość obsługi, bardzo mili... MichałW Ośrodek warty polecenia. (1) Przy wyborze ośrodka kierowałem się opiniami innych więc i ja postanowiłem... LURU
Najlepsi! (1) Świetna szkoła jazdy! Kurs mija bezproblemowo, przyjemnie i strasznie szybko.... Ala KURS PRAWA JAZDY KAT. C+E ! (1) Zdałem prawo jazdy za drugim razem. W dużej mierze to zasługa Pana Eugeniusza... Przemek B. Polecam (1) Nauka w przyjemniej atmosferze. Świetne przygotowanie do egzaminu... Alex Czekaj a moze po roku Ci się uda (3) Groupon opłacony w na początku marca. Teoria przeprowadzona jakos po 4... Wkurzony polecam!!! (1) na początku biostereochemia wydawała się dla mnie czarną magią, a po kilku... Kasia Profesjonalnie (1) Po kursie w tej szkółce zdałem za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm Pana... Zadowolony Bardzo jestem zadowolona (1) Witam zdalam egzamin za drugim razem.Dzieki ciezkiej pracy pani Małgosi udało... Jolanta Bardzo polecam!!! (1) Gdprawko to świetna szkoła, brak problemu z terminem rozpoczęcia kursu, bo... Agata Szczerze polecam! (1) Do egzaminu praktycznego przygotowywał mnie Pan Łukasz! Świetny instruktor,... Daria Mała Wielka Szkoła SP 84. Polecam wszystkim (1) Myślę, że o takiej szkole marzą wszyscy Rodzice dla swoich dzieci. Klasy... aktywna mama Polecam szkołę GD Prawko!!! (1) Polecam wszystkim szkołę GD PRAWKO. Teoria prowadzona w ciekawy sposób. Jazdy... Kasia Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor! (1) Super atmosfera podczas jazd, bardzo profesjonalne podejście do kursanta :)) Natalia Gd Prawki super szkoła! (1) Polecam szkołę. Teoria fajnie prowadzona, wszystko super wyłumaczone. Trochę... Mateusz Polecam! (1) Serdecznie polecam! Jazdy miałem z panią Adą - bardzo elastyczne godziny jazd... Michał 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób. Dziękuję! (1) 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób.... Katx Polecam szczerze (1) Wspaniałe miejsce, syn odnalazł się tam błyskawicznie, Panie bardzo ciepłe,... mama Tymka PAN RAFAŁ NAJLEPSZY INSTRUKTOR!! (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed! Zdecydowanie jazdy z Panem Rafałem!... Agnieszka