Jeśli marzysz o zdobyciu prawa jazd, ta szkoła jest dla Ciebie. (1) Kiedy podjęłam decyzję o tym, że rozpocznę swój kurs - pozostał wybór szkoły.... Iza Sz. GDprawko najlepsze💃 (1) Polecam naukę na prawo jazdy w GDprawko! Bardzo dobrze przygotowują do... Marlena pani Agnieszka (1) Pani Agnieszko, nie jest pani chyba pracownikiem przedszkola za karę?? A... mama
Polecam! (1) Teorie miałam z Panem Adamem który naprawdę bardzo dobrze wszystko wyjaśniał.... Gosia Opinia - Łukasz (1) Serdecznie polecam tą szkole i instruktora. Teoria ekspresowa a Jazdy z Panem... Aleksandra OSK MINI (1) Z całego serca mogę polecić tę szkółkę oraz najlepszego instruktora Pana... Marek Szukasz idealnego instruktora? Oto on- Pan Krzysztof Chejmanowski! (1) Lepiej trafić nie można! Świetny fachowiec! Mam porównanie ponieważ miałam... Justyna Jak najbardziej polecam :) (1) Przebieg kursu teoretycznego (weekendowy), jak i praktycznego bardzo... Marcin Damian - opinia (2) Witam. Ogólnie cały kurs to petrada. Ale moja instruktorka miała dużo... Damian Kategorie B i C zdane za pierwszym razem (2) Pełen profesjonalizm i doskonała atmosfera.Kategorię B zdawałem w 2008... Daniel Najlepsza Szkoła.... Polecam !!!!!! (2) Szkołę" Elkaschool" wybrałam ponieważ słyszałam o niej same najlepsze opinie,... Ewa Akademia Prawa Jazdy To był strzał w dziesiątkę :-) (1) Polecam Akademię Prawa Jazdy wszystkim, którzy planują zrobić prawko.... Kasia Polecam,bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim którzy myślą,że to niemożliwe. Zdałam teorie i praktyczny... Anna Najlepszy instruktor. Wszystko idealne (1) Swietnie tlumaczy, na wszystko ma sposob do tego miły. Nie denerwuje sie i... Kamil BARDZO POLECAM (1) Po ponad rocznej przerwie, wielu negatywnie zakończonych egzaminach... kursant Szczerze polecam (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy! Wykłady teoretyczne bardzo... Szymon Bardzo Polecam! (1) Pan Jacek jest znakomitym i doświadczonym instruktorem. Zawsze wszystko... Ewelina Polecam !!!! (1) W szczególności polecam instruktora Pana Janusza Piotrowskiego, dzięki... Ewelina Polecam! (1) Moi znajomi gorąco polecali mi ten ośrodek, więc miałam co do niego wysokie... Julia Podziękowania za wspaniałe przeżycia. (1) Łzy wzruszenia cisną się same do oczu kiedy widzę synka pierwszy raz na... Wzruszona mama