Podziękowania za wspaniałe przeżycia. (1) Łzy wzruszenia cisną się same do oczu kiedy widzę synka pierwszy raz na... Wzruszona mama zadowolenie (1) przede wszystkim dwa języki na rozszerzonym poziomie i możliwość... Dominika Polecam (1) Ośrodek godny polecenia. Dzięki doskonałemu podejściu Pana Krzysztofa poprzez... Czarek
Polecam!!! (1) Świetne OSK, kompleksowy, ciekawy kurs teoretyczny, bardzo sympatyczni ale... Grzegorz Polecam! (1) Jak najbardziej polecam! Pomimo ciągłego przerywania mojego kursu w przeciągu... Natalia Wspaniałe Panie (1) Witam, jestem mamą jednego z dzieci uczęszczających do tego przedszkola.... Mama Rachunkowość w ŻAKu gdańskim super! (2) Serdecznie polecam kierunek Rachunkowość w ŻAKu gdańskim. Zajęcia z p.... Zadowolona Mój syn jest szczęśliwy (1) Mieliśmy z żoną pewne obawy, czy aby nasz syn nie jest jeszcze za młody (2... Tata Tymoteusza Szkoła, która uczni z Ciebie dobrego kierowcę (1) OSK MINI to profesjonalna szkoła, która od podstaw wprowadzi Cię w świat... Julia Gorąco Polecam (1) Polecam szkołę jazdy wszystko za pierwszym razem. A to wszystko dzięki panu... Małgosia Bardzo Polecam ! (1) Poszukując kursu na prawo jazdy kierowałem się opiniami właśnie z tego... ŁM Świetna szkoła! (1) Z cała pewnością mogę polecić instruktora Pana Rafała, z którym miałam tylko... Dominika WYJĄTKOWA UCZELNIA (5) Niskie czesne, zjazdy średnio dwa razy w miesiącu (soboty i niedziele).... Ruda Najlepsi (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Oprócz rzetelnie przekazywanej wiedzy,pełen... Basia Zdane! (1) Po 7 latach ponownie podeszłam do egzaminu i zdałam przy pierwszym podejściu.... Ania Super szkoła!! (1) Polecam bardzo tę szkołę! Instruktorzy świetnie przygotowują kursantów do... Kursantka Polecam! (1) Rzetelnie, rzeczowo i solidnie, w przyjaznej atmosferze. Miałam odzyskać... Magda Ania - opinia (1) Przeprowadzenie kursu OK, jazdy z najlepszym instruktorem panem Rafałem.... Ania Kat c + ce + kwp ;) (1) Wielkie podziękowania dla najlepszego instruktora w trójmieście czyli... ŁUKASZ GDYNIA Warsztaty zdobienia paznokci. (4) Swoją \\\'przygodę\\\' z centrum rozpoczęłam od zasięgnięcia informacji o... Aga