Pozdrawiam (1) Polecam ten OSK. Pani Agnieszka ma doskonałe podejście do kursanta.... Jakub Pierogi Najlepsza szkoła (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy Obelix. Wspaniali instruktorzy (w... Dominika Polecam! (1) W pełni polecam Akademię Prawa Jazdy, a w szczególności instruktora Marka... JuliaW
Niezwykle pomocni (1) Pan Jacek, bardzo mi pomógł, sprostował wszystkie błędy po poprzednich... Szymon polecam (1) zdałam bez problemu za pierwszym razem, z terminami jazd nie było żadnych... aa Szkoła jakich mało (2) Kupili mnie tym, że nie są zwykłą szkołą, gdzie przychodzi się na zajęcia,... JacekI Satysfakcja gwarantowana (1) Jeżeli poszukujesz ośrodka szkolenia w którym zostaniesz profesjonalnie... Mirek Świetne miejsce (1) Słoneczny Ogród to miejsce, gdzie zostawiamy swoje dziecko z myślą,że jest... Zadowoleni rodzice Paula - opinia (1) Polecam tę szkołę jazdy, bardzo miła obsługa, a jazdy z Panem Radkiem to sama... Paula The Best (2) Bardzo pozytywnie, elastycznie i profesjonalnie. Kategoria B + E. Egzamin... Foxik Kat. C+E POLECAM ElkaSCHOOL LEPSZA niż inne konkurencyjne ośrodki!!! (2) Witam, do niedawna byłem kursantem innego ośrodka OSK P... niestety egzamin... Były kursant z innego ośrodka OS WSZ Gdańsk kosmetologia - proszę o opinie. (10) Czy ktoś z was studiował na tej uczelni ten kierunek? Czy warto tam iść? Jaka... xoxo Zdecydowanie polecam (1) Szkółka genialna. Elastyczne godziny, przesympatyczna atmosfera niezależnie... Weronika Straszni nauczyciele (1) Nauczyciele są straszni, nie polecam. Zwlaszcza Pani od historii. Kiedy... PaniOdHisty Kursant - opinia (1) Polecam OSK Expert. Wykłady prowadzone w bardzo interesujący sposób. Można... Kursant Najlepsza p. Kasia! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem dzięki najlepszej p.KASI!!!... Ewelina Super SZKOŁA Ale Pani ANIA instruktor jest rewelacyjna a Rafał zabawny (1) Kurs sama przyjemność na teorie aż się chciało chodzić zaś praktyka ja miałam... ANIA Polecam (1) Wybrałam weekendowy kurs teoretyczny, z którego jestem bardzo zadowolona.... Małgo Nauka jezyka (1) Bardzo mi miło wciąż uczęszczać na zajęcia do Schoolout. Podstawową zaletą... Antoni Polecam! (1) Kursy u Pani Karoliny mają tą podstawową zaletę, że są w prowadzone w małych... Anita Koryczkiewicz