Polecam serdecznie i dziękuję ! (1) Nie jestem kursantem a właścicielem konkurencyjnego ośrodka w Gdańsku. Mimo ,... Artur O. Zdane za pierwszym! (1) Dziękuję za dobrze przegotowujący kurs a przede wszystkim za naukę... Karol Świetna szkoła (1) Zdałem za pierwszym razem, pozdrowienia dla Artura ;) Piotr
Polecam (1) Polecam wszystkim. Zdałam teorie za pierwszym, praktykę za drugim. Jestem... Iuliia Polecam!!! (1) Uczęszczałam do szkoły Turbo Jazda Team osobiście i poleciłam ją wielu... Angelika Jazdy dodatkowe ........................................................ (1) Uczęszczałam na kurs prawa jazdy do innej szkoły po której nie mogłam zdać... Izabela Polecam (1) Otwartosc ze strony instruktorow. Konkretnie wylozony temat. Precyzyjnie... Łukasz Polecam Pana Andrzeja Elmrycha (1) Jazdy z Panem Andrzejem były bardzo wartościowe. Jest wymagającym... Kamil Polecam! (1) Zdecydowanie polecam Akademię Prawa Jazdy! Kurs ukończony bardzo szybko,... Kasia Bardzo polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam tę szkołę jazdy. P.Paweł jest bardzo... Agata Najlepsze Przedszkole (1) Nasza druga córka zaczęła chodzić do tego samego Przedszkola i możemy być... Magda Polecam! (1) Z czystym sercem polecam OSK Alfa. Egzamin zdałam za pierwszym razem, teorię... Ewa jak się wkurzać i może kiedyś zdać. .. (3) Kochany kierownik ma bardzo dużo czasu. ... lubi mówić że ktoś się do nas... Michał... Polecam (1) Bardzo polecam Akademie Prawa Jazdy, szczególnie Pana Adama Grubba, bardzo... Asia POLECAM ! (1) Bardzo dziękuję, szczególnie Panu Arturowi, który idealnie przygotował mnie... Martyna Dla wszystkich niezdecydowanych (1) Z całego serca bardzo polecam OSK MINI ! Miła , bezstresowa atmosfera,... Paula Bardzo polecam!!!! (1) Mega polecam szkółkę Osk expert!! A najbardziej Pana Wojtka z którym jeździło... Vanessa :) As z rękawa (2) Aby szybko zdać egzamin I poznać regulamin Zapisałem się do szkoły jazdy... Maciek Dodatkowe jazdy (1) Miałam kilka podejść, za każdym razem na mieście nie zdawałam bo zapominałam... Leo Zdane! (1) Zdałem dzisiaj o 7:00 egzamin na prawo jazdy. Dzięki kursie w "delta"... Paweł