Bardzo polecam (1) Bardzo zadowoleni jesteśmy polecamy tomasz Wspaniałe miejsce (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasza córcia chodzi do tego przedszkola.... Iza Zdałam za pierwszym razem. Polecam. (1) Bardzo polecam ośrodek Delta. Baza pytań do testu teoretycznego prawie... blondynka
Polecam Polecam Polecam !!! (1) Z całego serca mogę polecić Deltę wszystkim kandydatom na kierowców ;) Bardzo... Justyna Świetna szkoła (1) Jestem absolwentem, pracuję w zawodzie od 5 lat i polecam tą szkołę.... Dominik Mały Skarb to prawdziwy skarb (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem sposobu, w jaki Pani Agnieszka i Pan Tomasz... Agnieszka Tylko Jankar!!! (2) Szkołę Jankar wybrałam właśnie na podstawie wcześniejszych opinii. Teraz... Monika Zdecydowanie polecam! (1) Pani Karolina jest profesjonalistką w każdym względzie. Materiał zawsze jest... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy (1) Naprawde godna polecenia szkółka. Cały kurs zajął mi 2 i pół miesiąca. Teoria... Patrycja Nie ma co zwlekać i się zastanawiać - najlepsza szkoła ! :) (1) Jeśli chcesz nauczyć się jazdy samochodem w miłej atmosferze, przy pomocy... kamil Byłem tam jeden rok i mi wystarczy (2) Ta szkoła to jeden wielki koszmar. W tej szkole to jest tylko sam stres i... ZZZ Zdecydowanie polecam! (1) Szkołą zasługuje na najwyższą ocenę, dzięki niej przygoda z prawem jazdy była... Ala Nie polecam (1) Chodze do tej szkoły i nauczyciele to dramat ... Przyjaciele pani dyrektor .... Uczeń klasy 3 Elka school (1) Wykupiłam dodatkowe jazdy w Elce bezpośrednio przed egzaminem. Pan Janusz... Agnieszka I w takiej szkole to ja mogę żyć (1) Isntne przeciwieństwo G20 im. Hanzy, która zostawiła mi bliznę na psychice.... ZZZ Roksana - opinia (1) Polecam wszystkim szkołe jazdy i przede wszystkim najlepszego instruktora... Roksana ! (2) Z całego serca polecam ELKA SCHOOL! Do robienia prawa jazdy kat. B... Katarzyna TRAGEDIA (5) Nie polecam tej szkoły!!! Przy zapisywaniu zapewniali mnie moge w kazdej... Julka POLECAM!! (1) W 100% POLECAM!!!!. Panie pracujące w żłobku, to oddane i pełne ciepła... Kasia Polecam. Automat jest super (1) Jestem osobą niepełnosprawną. Długo wahałam się czy przystąpić do nauki... Kasia