Polecam! (1) Jazdy odbywały się w miłej, zabawnej i bezstresowej atmosferze. Pani Iwona... Ola ! (2) Do tej szkoły trafiłam w sumie... przypadkiem. Po tym co widzę : wszystkie... Aneta T. dobra wiadomosc -najlepsza uczelnia w kraju (1) nie bedzie trzeba punktów za wiele..tylko za wspołprace z Caritasem no... isztar
Najlepsza szkoła w Trójmieście ;) (1) Zdane za pierwszym razem :)wykładowca tak potrafi wszystko wytłumaczyć, że... Paulina International business ug (1) Hej, jest na forum może ktoś ktos studiuje lub studiował international... TegorocznyMaturzysta Wszystko za 1 (1) Zdecydowanie polecam Speed, instruktorzy komunikatywni, mili, dobrze... Krystian Najlepsza szkoła jazdy! (1) Znajdziecie tańszą ale nie znajdziecie lepszej szkoły jazdy. Teoria i... Paweł Świetna szkoła dla ludzi wymagających. (1) Nie rozumiem, o co chodzi, ja tam jestem bardzo zadowolona. W moim przypadku... ANDREA Polecam Akademię Dobrej Jazdy (1) jeżeli szukasz kursu, w trakcie którego opanujesz i wiedzę i umiejętności... Agata Super instruktor, pełen profesjonalizm! (1) Serdecznie dziękuję Panu Romanowi ze szkoły jazdy OKS Speed za rzetelne... Dominika G. Polecam :) (1) Super współpracowało mi się z Elcarem, od wykładów z Panem Krzysiem, przez... Ola Śmieszek Rondobis (1) Zdalam jazdy za 1 razem . Polecam Pana Zbyszka J. Jest super dobrym... Paula Super!! (1) Naprawdę świetna szkoła, znakomici instruktorzy. Instruktorzy są naprawdę... Kebi Osiem lat w podstawowce (3) Dzien dobry, Wchodzi reforma nauczania i dzieci w podstawowce beda teraz sie... zbyszko Paweł - opinia (1) Polecam najlepsza szkoła w trójmieście. Paweł Szczerze polecam OSK Aster (1) Znakomite przygotowanie do egzaminu. Bardzo dobry kontakt z instruktorem.... Klaudia R Polecam :) (1) Polecam w 10000 % Akademię Prawa Jazdy, między innymi dlatego że pracuje tam... Aleksandra Całościowy pakiet - najlepsza szkółka z najlepszym instryktorem (1) Gorąco polecam! Przemiła atmosfera i profesjonalne podejście.Wzorowe... Dominika B. Jazdy dodatkowe (1) Gorąco polecam jazdy z Pani Iwona. Bardzo profesjonalne podejście do... Malwina i Krystian egzamin zdany a pierwszym razem (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem w tym tygodniu najprawdopodobniej odbieram... Szymon