Całościowy pakiet - najlepsza szkółka z najlepszym instryktorem (1) Gorąco polecam! Przemiła atmosfera i profesjonalne podejście.Wzorowe... Dominika B. Jazdy dodatkowe (1) Gorąco polecam jazdy z Pani Iwona. Bardzo profesjonalne podejście do... Malwina i Krystian egzamin zdany a pierwszym razem (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem w tym tygodniu najprawdopodobniej odbieram... Szymon
POLECAM Klub Malucha przy ul. Aldony :) (1) Moja 2-letnia córka chodzi do żłobka od kilku miesięcy. Bardzo szybko się... Mama Marianki Polecam (1) Polecam tą szkołę, szczególnie instruktora Rafała Krzysztof Rynkus Super! - kat A (2) Wszystkim niezdecydowanym polecam p. Jarka, który jest niesamowitym... Karolina Najlepsza szkoła języków orientalnych w Trójmieście! :) (1) Bardzo serdecznie chciałabym polecić wszystkim tę szkołę. Osobiście uczę się... Justyna Polecam gorąco !!! Ja zdałam za pierwszym razem :) (1) Jak ktoś ma wątpliwości jaką szkołę wybrać, to niech już się nie zastanawia.... Gosia Najlepsi! (1) Gorąco polecam tę szkołę jazdy wszystkim moim znajomym i nikt się nie... Marta Polecam! (1) Ośrodek świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale też do samodzielnej... Weronika Opinia o "AS" (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców, a w szczególności instruktora... Marcel Kurs na instruktora nauki jazdy kat. B (1) Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu na instruktora. Egzamin zdałam bez... Ania Super Szkoła (1) Polecam szkołę jazdy AS. Bardzo swietna szkoła i sympatyczni instruktorzy.... Radek Polecam! (1) Super instruktor! Miły, cierpliwy i wyrozumiały ;) Bardzo dobrze przygotowuje... Ola Tylko GDprawko! (1) Jeżeli chcecie na prawdę nauczyć się jeździć idźcie do tej szkoły! Robiłem... Wojtek Krzysiek - opinia (1) Chciałem tylko pojeździć troche po Gdańsku zeby go poznać i zdac tu egzamin,... Krzysiek Polecam (1) Wspaniali instruktorzy Piotr i Marcin oraz wykładowca który wszystko dobrze... Dawid Super szkoła. (1) Bardzo podoba mi sie podejście do kursantów. Bardzo miła atmosfera w czasie... Nicola Jestem na tak ! (1) Właśnie ukończyłam kurs i jestem pod mega wrażeniem.Duży plus to e-learning,... ELIZA Najlepszy instruktor - Grzegorz Chrzanowski :) (4) Chciałabym polecić instruktora Grzegorza Chrzanowskiego, który nie tylko... Marcelina