Super szkoła (1) Jestem zadowolona z kursu. Pan Mariusz bardzo pomocny. Terminarz jazd bardzo... Ola Polecam !!!! (1) Wykłady w super atmosferze, jazdy bez stresu. Ludzie którzy mają ogromne... Marta fajny żłobek (1) Syn chodzi do żłobka od września. Jest bardzo zadowolony, wchodzi na salę z... Efik
polecam (1) Z calego serca polecam ten zlobek! Corka chodzi od miesiaca. Bardzo chetnie,... Zadowolona Dobra szkoła (1) Polecam ,szczególnie wiedzącym czego chcą. kobi Najlepsza szkółka JANKAR :) (1) Ośrodek posiada wspaniałych instruktorów, którzy mają super podejście do... Wiktoria Najlepsza szkoła języka japońskiego na Pomorzu (1) Jeśli chodzi o j. japoński, to zdecydowanie najlepsza szkoła na Pomorzu :-)... Sev kurs na kat. B (1) Bardzo polecam OSK Vektra, w szczególności Pana Sławka jako instruktora.... Ola Bardzo dobre przedszkole! (1) Polecam wszystkim przedszkole Misie Tulisie. Corka chodzi bardzo chętnie,... aaa Kat. B (1) Świetna szkoła, bardzo dużym plusem jest e-learning dzięki któremu można... Karolina Polecam :) (1) Zdecydowanie jestem zadowolona z poziomu nauczania zarówno teoretycznego jak... Kasia seniorzy (1) córka mnie zapisała na kurs dla seniorów, chociaż nie byłam za bardzo chętna... u11 Najgorsze Gimnazjum (3) Przeniosłem się do gimnazjum nr 16 i wgl wam nie polecam iść do 25 jak... Ja GDPrawko - polecam (1) Zdane za pierwszym. Pozdrawiam Artura i dziękuje za cierpliwość i kompetentne... Pablo Polecam (1) Serdecznie polecam OSK Rydwan. Dzięki możliwości e-learningu można dobrze... Krzysiek Delta (1) Świetni instruktorzy , świetne przygotowanie , swobodny wybór godzin jazd,... Maciej Ranoszek Moja opinia :) (1) Witam. Chciałabym serdecznie podziękować najwspanialszemu instruktorowi Panu... xxx Polecam w 100% (1) Wybierając szkołe nauki jazdy sugerowałam się przede wszystkim opiniami na... Joanna A. Polecam!!! (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Obsługa w biurze pierwsza klasa,... Sebastian Najlepsza szkoła jazdy! (1) Genialni i bardzo sympatyczni ludzie. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo... Kamila