Najlepsza szkoła w Gdyni!! (1) Polecam Wszystkim Elcar profesjonalna obsługa, wykwalifikowani instruktorzy !... Joanna A. Wszystko za pierwszym:) (1) Polecam, wszystko zdane za pierwszym. Instruktorzy mili i profesjonalni. S Uwaga na tą Firmę (1) Szkolą oraz prowadzą sprzedaż hurtową. 1.Niewyobrażalnie drogie produkty... kiernos
RondoBis - Pan Czesław jest the best! (1) Chciałem podziękować serdecznie szkole RondoBis! W szczególności chciałem... Bartosz Czytać umowy (1) Nie rozumiem, o co chodzi z tymi umowami. W moim przypadku wszystko było... adam oburzona - opinia (1) Nikomu nie polecam tej szkoły. Poziom bezpieczeństwa jest poniżej krytyki.... oburzona zse (1) Szkola nie docenia pracy uczniów. Jest zakaz palenia na "palarni szkolnej"... anonim Polecam, choć nie jes tanio! (1) Tak jak w tytule: polecam, choć nie jest to tani punkt, ale jeśli chodzi o... And Najlepszy żłobek (1) SERDECZNIE POLECAM ZLOBEK NA WITOMINIE UL SOSNOWA. Najlepsza opieka jaka może... Mamusia dwojeczki ;) Najlepsza szkoła jazdy. (1) Najlepsza szkoła pod słońcem,pełen profesjonalizm i super... Ula Przyjemna szkoła (1) Jak dla mnie bardzo przyjemna szkoła. Zapisałem się do niej, bo od dziecka... Słowik instrtuktor Adam - najlepszy!!!! (1) Gorąco polesam OSK Speed. Najlepszym instruktorem na świecie jest P. Adam,... Tomasz W Polecam w 100% !!! (1) Jak najbardziej polecam szkołę GDprawko. Jeździłem z instruktorem Darkiem i... Kamil Debate Sp. Z o.o. (1) polecam tą szkołę przystępne ceny a co najważniejsze widać rezultaty;)kiedyś... Klaudia Najlepsza szkółka! (1) Bardzo polecam Rondobis! W szczególności pana Marcina Stiefel. Miła atmosfera... Magdalena Polecam (1) Polecam osk mini. Perfekcyjne podejscie do osoby uczącej się, jazda bez... Paulina Polecam!!! (1) Polecam, zdałam za pierwszym podejściem, bo szkoła świetnie mnie... Martyna Zdecydowanie polecam (1) Każdemu zdecydowanie mogę polecić Szkołę! Profesjonalne, indywidualne... Justyna Najlepsza szkółka w Trójmieście! (1) W 100% mogę polecić tę szkółkę! Jazda to sama przyjemność, super atmosfera,... Weronika Świetna skoła (1) Super przygotowanie do egzaminów ,serdeczne podziękowania dla Darii, polecam... Agnieszka