Elitarnie (2) Gorąco wszystkim polecam, bardzo dobra szkoła, profesjonalni instruktorzy i... Basia Jest spoko (1) Jestem w tej szkole od września tego roku. Jestem zadowolona i polecam naukę... miła Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Zdecydowanie polecam tę szkołę, zajęcia na najwyższym poziomie, dostosowanie... Olek
Witam (1) Bardzo polecam szkołę nauki Efekt! Pan Roman doskonale przekazał mi wiedzę... Angelika Opinia absolwenta (1) Nie rozumiem zdania o nauczyciele historii w opinii niżej. Dużo wymaga ale... Absolwent POLECAM (1) Szkółka OSK ALFA na prawdę godna polecenia. Na szczególne wyróżnienie z... Ewelina gorąco polecam! (1) Zdane za pierwszym razem! Bardzo fajni i doświadczeni instruktorzy. Zawsze... Justyna Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców (1) Witam serdecznie.Pragnę uzasadnić moją ocene ośrodka Jankar z Redy.Wystawiłem... Bartosz Brzeski Polecam!!! (1) OSK Alfa bardzo polecam pod względem elastyczności jazd jednakże nic nie jest... Myszka Polecam! :) (1) Jestem zadowolona z wyboru tej szkółki. Chciałabym w szczególności wyróżnić... Adrianna KURS NA INSTRUKTORA NAUKI JAZDY (1) Ukończyłam kurs na instruktora nauki jazdy w OSK "Vektra". Wybrałam tą szkołę... Agnieszka DRAMAT (1) Nie polecam tej szkoły nikomu. Ok, może poziom nauczania rzeczywiście jest w... x jedno wielkie dno (1) Jestem uczennicą tego gimnazjum, w tej szkole nie da się niczego załatwić.... uczeń Wspaniała szkoła. (1) Wspaniała szkoła. Bardzo dobrzy lektorzy, dużo się nauczyłem. sant ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Gorąco polecam wszystkim Szkołę Jazdy ELCAR! Jeśli ktoś ma wątpliwości jaką... Magda Polecam (1) Rewelacja. Na zajęcia jak i jazdy szło się z przyjemnością. Instruktor bardzo... Monika Mistrzostwo swiata ! (1) Pan Janusz to mistrz swiata! Teoria przeprowadzona w sposob perfekcyjny. Nie... Sandra baaardzo polecam (1) Pan Rafal wierzyl we mnie bardziej niz ja sama. Nauczyl mnie jezdzic (a nie... Weronika Schlomm Kategoria A - instruktor Piotr Woliński (1) Kurs przeprowadzony tak aby kursant po jego zakończeniu nie tylko zdał... Maciej Lepszej szkoły nie znajdziecie! (1) Bardzo polecam!!!! W żadnej innej szkole nie nauczyłabym się tak jeździć jak... M