Polecam (1) Kurs bardzo ciekawy, uczy mówienia po angielsku bez zastanawiania się,... Kasia Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa (16) Czy ktoś studiuje/studiował na Wyższej Szkole Bezpieczeństwa? Zastanawiam się... mrecki Polecam :) (1) Polecam wszystkim szkołę GDprawko, a zwłaszcza instruktora Andrzeja. Lepiej... Anna
Najlepiej (1) W obelixie pierwszy raz wsiadłam za kierownicę i zdałam za pierwszym razem... Aga Super (1) Jestem po ukończonym kursie i zdanyn egzaminie. Uważam, że trafiłem na bardzo... Paweł Frączek Polecam zdecydowanie (2) Polecam szkołę Alfa każdemu kto chce się nauczyć jeździć a nie tylko zdać... Ania Polecam! (1) W 100% polecam Gdprawko. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem ;).... Julia OSK Mini (1) Gorąco polecam OSK Mini i instruktora p. Tomka. Wielki plus za ekspresowy... Janek Nauka francuskiego (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć z p. Anią. Zajęcia prowadzone w ciekawy... Emilia Polecam !!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru OSK. Szczerze polecam instruktora p. Radka,... kursantka :-) Ewa Cz (1) Polecam Ośrodek. Jazdy z panem Markiem to sama przyjemność! Genialny... Ewa Bezstresowo, profesjonalnie i rzeczowo. (1) Do Akademii trafiłam z polecenia koleżanki. Uważam, że lepiej trafić nie... Natalia Najgorszy sekretariat! (2) Jestem słuchaczem technik usług kosmetycznych. Nauczyciele fajni, ale... Xxx Nie polecam ! (1) Masakra. Auta zajechane na maxa , nie działa ogrzewanie, szyby parują...... Ewka Kasia - opinia (1) Kazdemu polecam te szkole,zwlaszcza osobom,ktore chcialyby polaczyc nauke... Kasia Great place (1) У меня дочка... Елен POLECAM (1) Instruktor Tomek jest najlepszy, wszystko tłumaczy perfekcyjnie, a same jazdy... Alicja Polecam!! (1) Polecam z czystym sumieniem: super kontakt z kursantem, a atmosfera na... Miłosz Polecam OSK MINI (1) Teorię miałam z Panem Piotrem przeprowadzona była w praktyczny i ciekawy... Weronka Najlepsi :) (2) Jeśli ktoś szuka: profesjonalnego podejścia do kursanta, zaangażowania... Katarzyna Krysiak