Polecam (1) Gorąco polecam! Na szczególne wyróżnienie zasługuje Kasia, z którą jazdy... Kasia kat. A, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zdałem dziś za pierwszym razem kat.A, Polecam Elkę za profesjonalne... Arek OSK Mini (1) Jestem w trakcie trwania godzin dodatkowych. Najpierw uczył mnie p. Łukasz,... Julia
Szkoła godna polecenia- wybitny instruktor- Michał Ciepliński! (1) Do Akademii Prawa Jazdy trafiłem dość przypadkowo, jednakże nie wyobrażam... Marek Muńko Sukces :) (1) Co tu dużo mówić. Najlepsza szkoła, którą bardzo, bardzo polecam! Wszystko na... Agata Szczerze polecam :-) (1) Kurs u Pana Józefa Lesiaka przebiegał w bardzo miłej atmosferze, a co... Mateusz Polecam (1) Polecam wszystkim zainteresowanym. Ukończyłem w Ośrokdu 3 kursy (C, CE,... Darek Anna - opinia (1) Szkoła godna polecenia! Cały kurs odbywał się płynnie dzięki pracownikom.... Anna Łukasz Chwesiuk najlepszy instruktor! (1) Pełen profesjonalizm, Pan Łukasz zawsze znajdował czas aby się spotkać,... Klaudia Polecam (1) Polecam Pana Jacka- wesoły konkretny i bardzo elastyczny. Kto ma problem z... Kasia Cosinus (1) Nie żałuje wyboru szkoły, bo dzięki Cosinusowi zdobyłam wykształcenie, które... asienka100 polecam pana Adama i panią Marzene (1) bardzo fajna szkoła. Solidnie przygotują cie do egzaminu na prawo jazdy. ja... weronika Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy która bardzo dobrze cie przygotuje. Po teorii z panem... Patryk Swietna szkola polecam! (1) Bardzo dobre podejscie do nauki jazdy. Wspaniale instruktorzy. Naprawde wielu... Michal Słoneczny Ogród (1) Moja córeczka chodziła do tego żłobka prawie przez rok i byłam bardzo... Kinga Super było (1) Szkoła, mimo, że niewielka bardzo przyjazna i fajna. Do matury przygotowala... Michal Najlepsza szkoła w Trójmiescie (1) Polecam naukę z Panią Renatą! Szybkie terminy, profesjonalnie i przystępnie... Kamil Najlepsza szkoła! (1) Co tu dużo mówić. Po prostu najlepsza szkoła jazdy na świecie! Z ręką na... Weronika Gorąco polecam każdemu! (1) Szkółka naprawdę porządna i godna polecenia każdemu kto chce szybko zdać... Synak Norbert Kat. B (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego osrodka, wzielam kurs letni, jazdy... D.