Zaangażowanie i profesionalzm (1) Jestem bardzo zadowolony z efektów nauczania. Moim instruktorem był Jacek,... David Polecam !! (1) Polecam bardzo szkółke zajęcia teoretyczne prowadzone są bardzo... KUBA bardzo polecam (1) testy gimnazjalne poszły mojemu synowi doskonale - a to uważam, za... Ann_S
Najlepsza szkoła jazdy ! (1) Co będę dużo pisał, wczoraj zdałem za pierwszym razem po nauce i jazdach z... Seba BARDZO POLECAM M.CH (1) Bardzo fajne podejscie do nauki jazdy. Wspaniali instruktorzy. Szybko i... Mateusz Zdane za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim GDprawko. Jeździłem z Panem Mariuszem Ostrowskim. Zostałem... Wiktor Brać i się nie zastanawiać! (1) Nie będziesz żałował swojego wyboru tak jak ja. Wykłady teoretyczne zawierały... Maciej Serdecznie polecam instruktora Artura :) (2) Swoje starania o uzyskanie prawa jazdy rozpoczęłam w kwietniu. Na początku... Agnieszka Najlepsza Szkoła Jazdy! (2) Wszystko w bardzo miłej atmosferze, na wysokim poziomie i bardzo jasno... A Szybko i skutecznie (1) Pomimo niesprzyjającej aury egzamin na kategorię A zdany za pierwszym razem.... Romek nieźle (1) szkoła była dobra, natomiast brakowało trochę jakiegoś basenu albo siłowni... MaSt Szkolenia menadżerskie Gdzie (2) Witam. Interesują mnie szczególnie szkolenia z : - Prince2 - Itil - PMP Gdize... ri3 Poszukujemy kandydatki na Asystentkę Koordynatora Projektu (1) Wymagania: Wykształcenie wyższe. Dobra znajomość... EC INSTAL witam.. (1) nowa słuchaczka kierunek dietetyka miasto Gdynia czy znajde tu słuchaczy z... izka El prawko nie polecam (1) Witam serdecznie, to co się tam obecnie dzieje to są jakieś kpiny. Chaos i... Kuba poleca osk speed (1) Polecam osk speed Teoria z p.Januszem super przeprowadzona Praktyka z... Dominika Fachowo i spokojnie (1) Polecam ta wspaniała szkołe a w szczególnosci pana Adrian który jest super... ANNA Najlepsze Gimnazjum w Gdyni. Polecam. (2) Bardzo dobre gimnazjum. I byłoby tak w 100% najlepsze gdyby nie słynny pan... Agata Polecam (1) Instruktor Maciek Kozak ! Egzaminy zdane za 1 razem na luziku :-) !... Nikola Mam mieszane uczucia odnośnie szkoły (1) Same zajęcia (technik usług kosmetycznych) prowadzone pod względem... Uczennica