Polecam!! (1) Bardzo polecam. Teoria i praktyka zdana za drugim razem. Pani Monika świetnie... Sławek .............Polecam............................................................... (1) Bardzo miła obsługa, wysoki poziom nauczania, cierpliwi i sympatyczni... terazjuzkierowca Psycholog - opinia (1) to miejsce, w ktorym po przekroczeniu jego progu, pojecie godnosci traci... Psycholog
Najlepiej na świecie :) zdałam za 1 razem ! (1) Elka School to naprawdę profesjonalna szkoła nauki jazdy. Po pierwsze... julekcza Polecam (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Najlepszy instruktor PAN RAFAŁ. Dzięki... Marta Polecam!! (1) Wybrałam Asa ze względu na dużą zdawalność i dobre opinie. Teoria bardzo... Justyna Najlepsza szkółka! (1) Powiem tak, polecam wszystkim szkółkę OSK Delta. Teoria przebiegła bardzo... Kamil Policealna szkoła gastronomiczna ? (3) Witam, orientuje się ktoś czy w Trójmieście jest jakaś szkoła dla dorosłych... Xyz dzieci nie są najważniejsze niestety (1) Nie przepadam za tą szkołą. Atmosfera dyrekcja i pracownicy szkoły versus... piotr Polecam! (2) Zdecydowanie polecam. Jestem na kierunku BHP, zajęcia głownie mamy z P.... Ania Dobry Anioł (1) Bardzo się cieszę iż trafiłam własnie na p.Karolinę bo to Dobry Anioł ,z... Joanna Znakomita szkoła dla każdego głodnego nauki:) (1) Polecam szkołę Prestige Lingua, ponieważ panuje w niej miła atmosfera, uczą... Mania Zdecydowanie polecam L-kę i instruktora Irka! (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu w szkole L-ka. Teoria wykładana w bardzo... Natalia Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) (1) O panu Jacku nie da się wypowiedzieć w żadnym złym kontekście. Jest to po... Karolina GIS spełniło moje oczekiwania (1) Moja córka uczęszczała do GIS przez 3 lata, plusem przedszkola jest wykładowy... Mama Polecam SAFARI (1) W Źłobku Safari Witomino, ul. Sosnowa jest bardzo dobra opieka i... Aleksandra0908 Gorąco polecam! (1) Szanowni Państwo, serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, która posiada dużą... Adam Karmazyn Serdecznie polecam ! (1) Dla wszystkich niezdecydowanych, jaką szkołę jazdy wybrać, polecam osk mini.... Dominika Tylko Jankar:) (1) Zapisując się na kurs nie brałam pod uwagę żadnej innej szkoły, ponieważ... Sikorka:) ... (2) Szkoła zmieniała mi wielokrotnie instruktorów, z czego z jednym z nich połowę... Zuza