Coś wspaniałego! (1) Chcąc zapisać swoją pociechę do przedszkola musiałam stawić czoła zmaganiom... A.D Świetna szkoła (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy, w szczególności p. Leszka Chudego.... Agnieszka Zdane (1) Super instruktorzy, z podejściem do ludzi i co najważniejsze doświadczeni.... Maciej
Super szkoła jazdy :) (1) polecam wszystkim, a szczególnie jazdy z Panem Radkiem, z którym jeździ się... Szymon Sz. Polecam (1) Polecam Państwu jako instruktora Pana Krystiana Matlaka. Jest profesjonalnym,... kursantka Najlepsza szkoła w Gdyni (1) Z całego serca mogę polecić tą szkołę każdemu kto jeszcze się nie zdecydował.... Piotr Borówka Cosinus Gdańsk kierunek Florystyka (2) Po kilku miesiącach uczęszczania do szkoły Cosinus w Gdańsku na kierunek... Florystyka Cosinus Polecam! (1) Gorąco polecam! Korzystałam z oferty szkoleniowej Anatomic w zakresie kursu... Marta Elka School Zdane za pierwszyM :D (1) Według mnie najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, ceny są bardzo przystępne, do... Szymon Bielawa Polecam! (1) Zdalam za pierwszym razem, moja kolezanka, ktora tez uczeszczala do tej... Paulina Super szkoła // Jazda bez stresu (1) Do prawa jazdy podeszłam po wieloletniej przerwie. Kiedyś nie byłam w stanie... Marta - kiedyś kłębek nerwów, dz Super Szkoła (1) Teoria z Panem Januszem bardzo profesjonalna oraz praktyka z Panią Marzeną... Robert Polecam!!!! (1) Szczerze polecam ELKA SCHOOL, miła obsługa, ciekawie prowadzone wykłady. Ale... Magda Gorąco polecam (1) Z kierownicą wcześniej do czynienia nie miałem, lecz nie sprawiło to... robert Bardzo dobra szkoła, super atmosfera (1) Bardzo polecam :) Szybko i skutecznie można pojąć teorię, Pan Janusz świetnie... Agata Janek - opinia (1) Gorąco polecam szkołę a w szczególności instruktora Radka. Lekcje prowadzone... Janek Wybierz Jankar :-) (1) Zapisalam sie do OSK Jankar w maju , w czerwcu zdalam za pierwszyn podejsciem... Anita Zdaliście maturę, ale pytanie: na ile %? (1) Mnie np. interesuje wysoki wynik, a nie tylko: byle zdać. Jak więc jest z... Zainteresowana Opinia za zdany egzamin (1) Egzamin praktyczny zdałem bez większych uwag egzaminatora. Potencjalne trasy... Jan Super Szkoła Polecam ! (1) Jeżeli ktoś szuka szkoły dzięki ,której na pewno zda polecam tę szkołę jazdy... Arek