Super szkoła !!! (1) Jestem kolejnym zadowolonym kursantem Pana Darskiego mimo ze nie udalo sie... czarny Polecam ! (1) Bardzo gorąco polecam ośrodek szkolenia "Auto gryf". Bardzo profesjonalne i... Roksi z perspektywy nauczyciela (1) Jako były pracownik muszę przyznać, że to przedszkole ma MOC. Tu dzieci... i.l
Podziękowania dla Pana Piotra, zdane za pierwszym :) (1) Przyjemne, dobrze prowadzone lekcje. Mili instruktorzy. Świetne przygotowanie... Szymon Polecam bez skrupułów (1) Auto Best to była moja druga szkoła jazdy, w której podjęłam sie dodatkowych... Nowonarodzony kierowca :) Kat. A - instruktor Piotr Woliński (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Świetny kontakt. Panie w biurach... Michał Zdane !! (1) Pan Kazimierz K. wspaniały człowiek (oaza spokoju), bardzo dobry Instruktor.... Karolina S. Gratulacje (1) Polecam Pana Tomasz'a Suchte !! Dziękuje za nauke jak i cierpliwość. Jazdy... Dominika S. polecam (1) Atmosfera super, wszyscy sympatyczni, uśmiechnięci i pomocni, od pań w biurze... Justyna Bardzo sie.cieszę ze trafiłam na ta szkołę. (1) Szkoła super wyklady.jasno i przejrzyście prowadzone. Jazdy z pAnem Pawłem to... Justyna Tomek Boroch - dziękuję :) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Tomka, szczególnie osobom chcącym zacząć... Gosia Kurs na kat.B (1) POLECAM OSK ,,VEKTRA'' kurs rozpoczęłam w wakacje, teorii uczyłam się... DOMINIKA Szkoła "Liber" - proszę o opinie. (3) Proszę o opinie o szkole podstawowej na Żeromskiego ewa Go!Auto jest godne polecenia! (1) Go!auto to jeden z najlepszych, jeżeli nie najlepszy OSK w Gdańsku. Mój... Kacper przemiła atmosfera! (1) Córka chodziła niecały rok. Uwielbiała tam chodzić! Ciocie przemiłe jak i... Mama Oliwki dokumenty aplikacyjne (1) Skorzystałem z kuponu na zrobienie CV po angielsku i jestem zadowolony -... Maciek Polecam wybranie Akademii Prawa Jazdy (1) Bardzo ciekawe wykłady, obsługa biura również bardzo miła. Polecam... kiiiiko Martyna - opinia (1) Gorąco polecam szkołę a w szczególności instruktora Radka :) lekcje... Martyna Tylko nie II lo !!! (5) Ta szkola to masakra ! Nie bede sie rozpisywac, poziom dno plus pan T. od... absolwentka Takie sobie liceum, przeciętne - lepsze od XIV, gorsze od X (1) Kiedyś to było bardzo dobre liceum, ale kadra nie pracowała nad utrzymaniem... Jan