Żłobek słoneczny ogród polemcam (1) Polecam żłobek Słoneczny ogród. Odwiedziłam w Gdańsku 5 placówek i ten był... Mama Mai Podziękowania dla instruktora Tomasza Suchty (1) Serdecznie polecam OSK AS, a w szczególności instruktora Tomasza Suchtę,... Gracjana Studia Sopot (1) http://euro.edu.pl Czy ktoś orientuje się co zdawać na maturze, żeby dostać... IsiaNikus
Magda - opinia (1) Szkoła jankar prowadzi profesjonalne przygotowanie do nauki jazdy w... Magda Szkoła godna polecenia! (1) Kurs dopasowany do realnych potrzeb, życzliwa atmosfera i bardzo rzeczowa... Studentka Na luzie :D (1) Polecam ten ośrodek a w szczególności pana Jacka S. super mnie przygotował do... Patryk egzamin nareszcie zdany (1) Dziękuję pięknie za pomoc w nauce jazdy Panu Irkowi i Tadeuszowi, to co... Iza GDPrawko pan Mariusz Ostrowski !! (1) Polecam szkółkę GDPRAWKO a przede wszystkim cierpliwego i spokojnego Pana... KAMILA :D Podziękowania (1) Podziękowania dla szkoły oraz instruktora Krzysztofa ktory uczy na bardzo... KRZYSZTOF WSB w Gdyni (3) Czy ktoś z Was uczęszczał na tą uczelnie w Gdyni i może coś na jej temat... feniks Zdaniem!! (1) Miałam dwie godziny dodatkowe wykupione zaraz przed egzaminem!! Trasa... Sara super biblioteka polecam wszystkim (1) bardzo dobrze zarzadzana placówka . super kompetentna obsługa Zofia Cudowne miejsce! (1) Synek uczęszcza do tego przedszkola od ponad dwóch lat i jesteśmy zachwyceni!... Kasia,mama Natusia Pan Piotr wzorowym instruktorem (2) Polecam wszystkim szkółkę el-prawko. Pan Piotr, który mnie uczył jest... Igor Świetna szkoła! (1) Egzamin zakończony pozytywnie :) Teoria zdana na 74/74 punkty. a praktyka... Kacper Najlepsze miejsce dla dzieci (1) W tym przedszkolu to dzieci są ważne i to placówka dostosowuje się do nich a... Katarzyna Gorąco polecam (1) Miałem okazję skorzystać z oferty jazd doszkalających w OSK ALFA po rocznej... Rob Monika - opinia (1) Polecam! Najlepsza szkoła w Trójmieście. A jako instruktora, to gorąco... Monika Polecam (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić żłobek.Synek uczęszczał do placówki... B.R z Gdańska Polecam JANKAR wszystkim którzy chcą nauczyć się dobrze jeździć! (1) Ze zrobieniem prawa jazdy zwlekałam dwa lata, bo bałam się jeździć autem i... Natalia Grabiec