Polecam !! (1) Wyśmienita szkoła, Profesjonalna i doskonale przygotowana do nauki jazdy. Po... Paweł Zabłocki Ogólnie ok, tylko brakuje dr. Adamczyk (1) Szkoła bardzo straciła po zmianie dyrekcji, zostają doceniani nauczyciele,... Ruuuda kat. B, instruktor: p. Piotr Kowerdej (1) Zmuszona do szukania pomocy z powodu braku zadowolenia i efektów z usług... Julia
Dawid - opinia (2) Polecam wszystkim OSK ELITE. Wykłady Pana Grzegorza prowadzone były ciekawie,... Dawid Szkoła godna polecenia (1) Z przyjemnością wystawiam najwyższą możliwa ocenę gdyż cała ekipa OSK JANKAR... Robert Świetny instruktor Krzysztof Darski (1) Bardzo sympatyczny instruktor, idealny dla osób mających opory przed jazdą... Ola SUPER !!! (1) większość mojej rodziny zdawała właśnie w Delcie oraz pełno znajomych , ja... Misiek16 Gdprawko i tylko Pan Łukasz Szałkowski (1) Bardzo polecam szkołę Gdprawko! Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki... Ania Dobry wybór to osk mini (1) Poziom nauczania, współpraca i dostosowania do ucznia na najwyższym... Malwina Zarach Polecam (1) Dzięki 4 h wykupionych u Pana Jacka zdałam egzamin. Jazdy odbywały się w... Agataaa Najlepsi na świecie! (1) Jeju, ale mi było dobrze na tych zajęciach! Pod czujnym okiem instruktorki... Maria Polecam !!! (1) Miła atmosfera na wykładach. Dużo się nauczyłam,zaczynając od zera. Jeździło... Andżelika Bardzo polecam pana instruktora Mariusza Ostrowskiego :) (1) Bardzo przyjazna atmosfera. Pan Mariusz jest rzetelnym, zorganizowanym i... E Stawiam na OSK Speed! (1) Wybrałam szkołę Speed, bo jako jedyna w okolicy oferowała kursy weekendowe. I... Ola Najlepsza SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!!! (1) Gorąco polecam OSK Speed, a przede wszystkim instruktora p.Rafała - dzięki... Marta oceniam na piątkę (1) chodzę już trochę i zadna z osób która spotkałam na kursie nie narzekała na... dorsa Czuje się spokojna o moje dziecko. (1) Naprawdę dobre przedszkole. Panie bardzo zaangażowane, starają się aby dzieci... Ola Polecam! (1) Szczerze polecam szkołę jazdy GDprawko. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym... Dominika Zdecydowanie polecam! (1) Zdane za pierwszym razem u instruktora Janusza Piotrowskiego- super poziom... Magda Egzamin zdany przy pierwszym podejściu (1) Mini było moją drugą szkołą (miałam tu tylko jazdy doszkalające) i dzięki... JużKierowca