Polecam (1) Zajęcia prowadzone atrakcyjnie, w formie zabawy, przez wykwalifikowaną kadrę.... Ewa Gorąco polecam! Zdane za pierwszym podejściem (1) Przez wiele lat rękoma i nogami wzbraniałam się przed zdawaniem na prawko.... Marta K. Nie ma lipy! (1) Szkoła Nauki Jazdy bardzo dobrze zorganizowana. Profesjonalna obsługa a... Roman
Najlepsza szkoła w Trójmieście! Serdecznie polecam (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem bezbłędnie. Instruktor części... Mario POLECAM (1) Bardzo polecam p.Marka, który mnie nauczył przez 6h więcej niż się nauczyłam... Martika Rewelacyjna Szkoła i profesjonalni instruktorzy :) (1) Polecam OSK Delta, a w szczególności instruktorów: Tomka Dobka i Marka... Adolf Dziękuję za profesjonalne podejście do tematu jakim jest nauka jazdy (1) Wykupiłem 4/h jazdy ponieważ nie radziłem sobie po kursie w innej szkole... Wojtek NAJLEPSZE OSK W TROJMIESCIE !!! (1) SUPER, ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!!!! Polecam z całego serca Panią Patrycje... Asia GD PRAWKO i tylko z Mariuszem O. (1) Wspaniały instruktor w Gd prawko Mariusz O. , który z każdej osoby zrobi... KR niewiadomo ile pt. (2) nigdy do konca niewiadomo ile pt., ale moj kuzyn mi mowil ze jego kumple sie... Ola POLECAM!!!!! (1) Polecam tę szkołę! Super instruktorzy i atmosfera. Praktyki odbywałam z Panem... Magda Nauka jazdy może być miła i sympatyczna :) (1) Do Osk Jedynka trafiłem po rocznej przerwie z obrzydzeniem do jazdy... Rafał Pan Radek (1) Witam bardzo serdecznie, zacznijmy od tego, że moim instruktorem był Pan... Dominik ŚWIETNA SZKÓŁKA (1) Naprawdę polecam, panowie bardzo mili i doświadczeni. Profesjonalne... Ola Kurs na instruktora nauki jazdy (1) robiłam taki kurs właśnie w Vektrze i szczerze polecam. Bardzo profesjonalna... Ania Świetlica Mądrala dziecko zadowala (1) Świetne miejsce nie tylko opieki ale i nauki. W okresie wakacji oferta była... bibi Elka School Rumia- najlpeszy wybór (1) Najlepsza szkoła, najlepszy wybór. Serdeczne podziękowania kieruję do... świeżo upieczony kierowca rajdow Fajne zajęcia (1) Super sprawa dla dzieciaków. Nie tylko konstruują różne machiny, ale jeszcze... Marcin Warto (1) Polecam. Uśmiechnięte panie, za którymi przepadają dzieci. Zabawa i przy... Małgorzata Profesjonalizm (2) Bardzo polecam Osk Elite a przede wszystkim p.Czesię za cierpliwość... Bożena Spyra