Najlepsza szkola na Pomorzu (1) Bardzo dziękuję Markowi za przełamanie mojego strachu i wyrobienie dobrych... Monika Szpakiewicz POLECAM !!!!! (1) Zacznę może od tego, że kurs odbyłam w innej szkole jazdy z jakieś 1,5 roku... Klaudia a kamerka nie działa! (1) taka sympatyczna usługa jak kamerka w Marinie Gdynia nie działa juz pare... Andrzej
polecam (1) po przykrych doświadczeniach z jedną z trójmiejskich szkól jestem mile... ronin polecam (1) po przykrych doświadczeniach z jedną z trójmiejskich szkól jestem mile... ronin Polecam Deltę (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdać prawo jazdy bez problemów. Jeździłem z... Adam Jak robić prawo jazdy to tylko w ELKA SCHOOL (1) Witam , robię w Elka School już drugą kategorię prawo jazdy :) Zeszłym razem... Plichta Nie polecam (3) Moje dziecko do tego żłobka uczęszczała nie całe 5 miesięcy i stanowczo... Beata Polecam (1) Jestem absolwentem i bardzo cieszę się, że zostalem do niej zapisany. nieduze... Marek Super szkoła! (1) Zdecydowanie polecam ze względu na poziom nauczania, sympatyczną atmosferę na... Aleksandra podziękowanie (1) Jeżeli ktoś myśli,że szkoła za nas zda egzaminy to jest w wielkim... Ela Gło Patryk - opinia (1) Miła atmosfera, profesjonalne i inwidualne podejście do klienta, polecam... Patryk pozycjonowanie (1) Bardzo fajnie wypozycjonowali mi stronę nie dużym kosztem. Pomogli dobrać... Karoling Super żłobek - polecam (2) Zdecydowanie polecam żłobek " Zaczarowany Melonik" - moja córka chodzi tam od... Mama Ania matematyka (2) Jestem absolwentem tego gimnazjum i jedyna rzecz, a raczej jeden z... xyz Osk speed rulez (1) Trochę trwało zanim udało mi się skończyć kurs. Miało być weekendowo, a... Wojtek Polecam! (1) Z radością dzisiaj mogłam odebrać wynik pozytywny na egzaminie praktycznym... Ola Studiowanie bezpieczeństwa wewnętrznego (24) Zastanawiam się nad studiowaniem bezpieczeństwa wewnętrznego. Możecie mi... longer Naprawdę polecam! (1) Najlepsza szkółka!Z l-ka egzamin na prawo jazdy staje się miły i prosty,... Gość Najlepsza szkoła jazdy! (1) Najlepsza szkoła! Gorąco polecam OSK MINI. Miła i sprawna obsługa, świetni,... Magdalena