Super instruktor Pan Jacek Sadan (1) Panie Jacku chce Serdecznie Podziękować za Pana naukę jazdy :) Pan Jacek to... Angelika Fedorowska Polecam Zaczarowany Melonik (1) Córeczka uczęszcza do żłobka od ponad roku. Zarówno ona jak i my rodzice... mkrzesze Polecam instruktora Rafala (1) Kurs szybko minął w super towarzystwie Pana Rafała. Instruktor bardzo... Marta
polecam zdecydowanie wszystkim (1) Niema sie co rozpisywać Asia Dzięćioł zbiea wszystko!!! Jest najlepsza!!! r.a.v Kocham! (1) Polecam wszystkim ! Najlepsza szkółka! Pani iwonka najlepsza instruktorka ,... Rudakarola super speed (1) Polecam wszystkim instr.P.Rafała Seba Super szkoła zdane za pierwszym razem. (1) Fajna atmosfera i utalentowani ludzie. Polecam jak najbardziej każdemu. Paweł Małe perturbacje, ale jak najbardziej polecam (1) Teoria w dwa weekendy,zajęcia bardzo fajnie prowadzone. Na jazdy niestety... Marcin Jest OK (1) O niebo lepsze od tych wszystkich prywatnych szkół, których jest w... studentka Wojciech Szyszkowski- najlepszy instruktor!!! (1) Pan Wojtek- nieoceniony instruktor, bardzo emocjonalnie zwiazany z sukcesami... Aga Najlepsza szkółka - serdecznie zapraszam (1) Świetni instruktorzy, teoria przeprowadzona wzorowo. Każdy szczegół... Pawlos Dobrze zainwestowane pieniądze (1) Z całą odpowiedzialnością polecam tę szkołę jazdy. Niewygórowane ceny,... Ania Świetne przygotowanie do bycia kierowcą (1) Z całego serca polecam pana Leszka Chudego, który przygotował mnie nie tylko... Kamila Opinia (1) Wspaniały domowy żłobek. Młode fajne Panie...Pełen profesjonalizm . KACPEREK... Wiola Tylko Pan Darski !!! bezapelacyjnie :) (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem !!! Wielu moich znajomych też robiło... MK Polecam serdecznie:) (1) Nie miałam pojęcia o kursach prawa jazdy w Gdańsku, koleżanka poleciła mi OSK... Marysia NAJLEPSZA SZKOLA!!! (1) Polecam szkole, naprawde warto sie zapisac. Obsluga na najwyzszym poziomie,... Patryk POLECAM !!! (1) Szczerze polecam szkołę OSK MINI - wykłady w fajnej atmosferze, super... Wiktor najlepsza szkółka (1) Miałam świetną instruktorkę , przy której nie stresowałam się jazdą. Bardzo... Maja Opinia (1) Nie ma do czego się przyczepić, bardzo polecam Pana Darka i cały ośrodek... Kamil