Polecam (1) Syn zachwycony. Świetny prowadzący. Syn zawsze po zajęciach narzeka, że za... Hanna Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców :) (1) Goraco polecam !! Najlepszy instruktor ;) Dawid C, E — polecam (2) Bardzo dobrze zorganizowana i pomocna szkoła. Robiłem C i potem E —... Damian
Mogło być lepiej.... (4) Jakiś czas temu miałam ,,przyjemność'' brać udział w kursie wizażu. Po cenie... M. A. Polecam (1) Serdeczna i sympatyczna instruktorka, która pomogła mi w końcu zdać egzamin... Andrzej Najlepsza (1) Szkkoła jazdy z polecenia koleżanki która zdała egzamin za pierwszym razem,... Agnieszka Polecam wszystkim z całego serca! (3) Jestem absolwentką zarówno Gimnazjum, jak i Liceum Jezuitów. Wybór obu tych... Ubiegłoroczna Absolwentka Zdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałam! (1) Nie wiedziałam co mnie czeka, ale było super. Zapisałam się z chłopakiem. On... Mika Zdane!! (1) Dzieki profesjonalnemu podejściu zarówno pana Łukasza podczas teorii jak i... Aneta POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Serdecznie polecam OSK JANKAR. Pracują tam naprawdę mili i profesjonalni... Damian Najlepsza ;) (1) Bardzo fajny kurs weekendowy. Bez problemu egzamin wewnętrzny, miła obsługa.... Angelika Serdecznie polecam! (1) W Oliwce robiłem kurs kat. A. Początki miałem na 125 (mam ka.t B), więc... Radek Polecam szkołę wszystkim uczniom i rodzicom! (3) Z doświadczenia własnego - szkoła wpaja odpowiednie wartości, kształtuje... pidżej Liceum marzeń dla człowieka normalnego (2) Witam, polecam każdemu, kto zastanawia się nad wyborem szkoły... zdolny, ale leniwy uczeń Edek - opinia (3) Co prawda bardzo dobre wyposażenie i wygląd szkoły - bardzo ładna, czysta.... Edek jakie kryteria brane są pod uwagę przy przyjmowaniu dzieci z poza rejonu? (3) Jakie kryteria brane są pod uwagę przy przyjmowaniu dzieci z poza rejonu? zastanawiający się Najlepsza podstawowka w Gdyni !!!! (1) Do 18 chodzila corka, ale ja tez bralam duzy udzial w zyciu szkoly. Nic jej... Anna samara - opinia (3) Bardzo świetna szkoła !! Jednym słowem CZAD!! samara B (1) Kurs na wysokim poziomie wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Polecam. KB Polecam! (1) Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym. Doskonałe przygotowanie teoretyczne... Radosław