Bez zastrzeżeń (2) Nie powiedziałabym, że konsultant okłamuje klienta, bo mi wyjaśnili wszystkie... sławinioo Serdecznie polecam szkołę jazdy Obelix (1) Kurs przebiegał w sposób bardzo zorganizowany oraz rzeczowy. Przyjemnością... Łukasz K Natalia - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Najlepszy instruktor w 100% Tomasz... Natalia
Instruktor do zadań specjalnych (1) Polecam Goauto każdemu ! Do mojego instruktora - Pana Wojtka trafiłam, z... Małgorzata Elka school Gdynia (1) Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu prawa jazdy na kat A. Moim... Henryk Polecam (1) Kończę i jestem pewien że, zdam maturę na wysokim poziomie. Świetni... Fif Porażka (11) Moje dziecko uczeszcza do tej szkoły trzeci rok..ale od przyszłego zabieram... Agnieszka Serdecznie polecam Pana Roberta ! (1) Dla wszystkich Pań, które myślą że to niemożliwe :) Profesjonalne zajęcia w... Kobieta 30 POLECAM ! :) (1) Jeśli nie potrafisz jeździć - w CARUSKU się tego nauczysz :) Bardzo... Dorota Szczerze polecam ! (1) Szczerze polecam Autogryf Żukowo ! Najlepszy instruktor i szkoła :D Agata Wzyscy ,,kochamy" dziekanat... (1) Dobrze, z załatwianiem tu czegokolwiek zawsze były problemy, ale dzisiaj do... Anonimowa Wkurzona Szkoła niestety jak za PRL-u (2) nikt nic nie wie kto gdzie i co bo po co przyzwyczajać rodzica... Merkuriusz Świetna szkola (1) Witam serdecznie polecam szkołę nauka na najwyższym poziomie,kursanci na... Sebastian Automat też dla ludzi !!! Profesjonalizm w każdym calu !!! (1) Bardzo dziękuję za profesjonalizm i cierpliwość. zdałam za pierwszym razem.... LIDIA Świetna szkoła :) (1) Zajęcia teoretyczne z panem Januszem wspominam bardzo miło, są prowadzone w... Klaudia Polecam ! (1) Polecam SPEED-a każdemu ! Najlepsza szkoła jazdy do jakiej można trafić !... Paulina Z różnych względów nie zachęcałabym do tego OSK (1) Przeniosłam się z tej szkoły bo: - jak się później okazało, w 50 h nikt nie... Była kursantka Lepiej trafic nie mozna! (1) Bardzo Polecem, profesjonalna i życiowa obsługa techniczna, pozwalająca... Oskar Formella Szkoła z wybitnie profesjonalnym, inteligentnym i pedagogicznym podejściem - z całego serca polecam! (1) Na szkołę go!auto natknęłam się jako trochę zdesperowana kursantka innej... Łucja Florczak Folwark (1) Szkoła jak szkoła jeżeli chodzi o budynek. Mogłoby być lepiej jak zawsze.... Rodzic