szkolenia dla firm (1) Jeśli wasza firma zajmuje się jakąkolwiek sprzedażą i obsługą klienta to... Maciej Zet Najlepszy kurs w 3city! (1) Dwa lata nauki pod okiem Ady opłaciły się ! Egzaminy na asp zdałem bez... Student ASP warszawa polecam :) (1) Szkółka godna polecenia, egzamin państwowy zdany za pierwszym razem... Natalia
No cóż (1) Szkoła ma wyposażenie, nauczyciele są w większości mili aczkolwiek zdarzają... Uczeń Ww2 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Dwa razy oblalam praktykę i nie jeździłam ok... Ww2 Polecam Pana Krzysztofa Darskiego (1) Super instruktor z doskonałą wiedzą, świetnie się jeździło, wszystko idealnie... mm Jak chcesz jeździć ciężarówką, przychodź śmiało! (2) Tak powinny być prowadzone kursy. Nie napotkałem na ani jeden problem.... Arek R. Kategoria C+E (1) Atutami firmy ARTOM są doświadczeni szkoleniowcy przekazujący cierpliwie... Gracjan Polecam! (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem. Lekcje były prowadzone bardzo... Piotr POLECAM!! (1) Jak najbardziej polecam OSK Speed. Zajęcia teoretyczne prowadzone z Panem... Izabela G. Bardzo polecam (1) Nasz Syn codziennie z uśmiechem biegnie do Agugu. Poszedł tam jak miał rok i... Mama Nikodema Polecam wszystkim w 100 procentach! (1) Polecam wszystkim w 100%. Teoria prowadzona w bardzo fajny i przyjemny... Kamil Ronkowski Najlepszy inst. Mariusz O. (1) Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem. Śmiało mogę powiedzieć , że... Monika Górecka Dałam radę :D (1) Początki ciężkie, ale udało się zdać za pierwszym razem (dzisiaj!) dzięki... Paulina Polecam :) (1) Fajna szkoła, cenowo zupełnie przyzwoita, a zespół instruktorów naprawdę... Marta śwetne miejsce dla maluszków (1) Moja córeczka chodziła do Agugu przez prawie półtora roku. Z czystym... Mama Gabi Polecam! (1) Ogolnie jestem zadowolona z kursu :) A to wszystko dzięki p Radkowi i p... KursantkaM Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK SPEED! Zajęcia teoretyczne to sama przyjemność,... Marta Polecam!!! (1) Polecam wszystkim !!!! Zdałam egzamin za pierwszym razem z Panem Heniem... Ola Będzie dobrze :) (1) Ja dopiero od niedawna (początek września) chodzę do tej szkoły i na razie... roboteks