Bardzo przyjemne miejsce dla malucha! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki. Panie są bardzo miłe, całe przedszkole... Ania Serdecznie Polecam (1) Serdecznie Polecam, teoria za pierwszym zdana a jazdy za drugim razem.... Arek Rondobis na ocenę celujący (2) Sposób szkolenia jaki oferuje Rondobis jest na naprawdę wysokim poziomie.... Wojtek
Polecam, instruktora pana Puorta Tkacz. (1) Jestem bardzo zadowolony z nauki na motocykl kategorii a. Polecam wszystkim... Wojtek opinia za okres październik 2014- sierpień 2016 (1) Moja córeczka chodziła do żłobka Agugu od początku jego istnienia do sierpnia... Joanna Studentka architektury - opinia (1) Kurs bardzo profesjonalny, przyjazna atmosfera. Prowadząca wymagająca, dzięki... Studentka architektury Eeeee... (1) Czysto, ładnie, jednak trochę ciasno dla takiej ilości dzieci, w zasadzie to... Miśka Pełne zadowolenie! 6+ (1) Rewelacja! Po dłuższej przerwie wróciłam na kurs. Praktyka zdana za pierwszym... Asia Najlepszy instruktor to Lesław! Jednak są zastrzeżenia do innych rzeczy (1) Zacznijmy od początku. Jeśli chodzi o obsługę, to nie mam powodów do... Kaspi Magda - opinia (1) Naprawdę polecamam, szczególnie instruktora Marka Klimczaka. Bardzo miło się... Magda poziom coraz gorzej (3) Chciałem ostrzec wszystkich którzy chcą iść na AM na studia niestacjonarne... kkk Wejherowo, kat. A (1) Polecam Elkaschool począwszy od pań z biura w Rumi (pozdrawiam) oraz... Krzysiek bardzo polecam! (1) wykupiłam w "Delcie" 2h jazd dodatkowych,których potrzebowałam dosyć szybko,... mads Polecam gorąco!! (1) Po kilku pierwszych zajęciach widać efekty w rysowaniu, nawet u tych którzy... Studentka Prawko (1) Dzieki za moie prawko.Swietni instruktozy,super szkolenie.z****isci... Zdzislaw polecam (1) Bardzo fajna atmosfera, wysoki poziom, przystępne ceny, polecam :) Asia Polecam wszystkim przyszłym kierowcom ;) (1) Indywidualne podejście do kursanta, bardzo przystępne ceny. Weekendowy kurs... Ada polecam! (1) Zdecydowanie polecam. Z właścicielem można się świetnie dogadać, na kilka... Karol Znakomita ! (1) Bardzo dobra szkółka :-) Najlepszy instruktor p. Irek :-) Zdane za... Gość Pytanie o możliwość dostania się do żłobka (5) Witam:) Puki co czekamy na córcię, ale już teraz szukam żłobka, wyczytałam na... majówka86