dobra szkoła (1) najlepszy instruktor w całej szkole pan Piotr z*******y człowiek zna się na... leszek Polecam (1) Bardzo polecam. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Pani Monika... Stefan Nie polecam. (2) Beznadziejny,niekompetentny i nieprofesjoalny Native Speaker w Gdańsku... RitaOra
Sandra - opinia (1) Polecam wszystkim którzy chcą zdać prawko a co najważniejsze dobrze jeździć... Sandra Adam - opinia (1) Szkoła którą polecę każdemu który zamierza się do rozpoczęcia kursu nauki... Adam Gorąco polecam (1) Kurs zadowalający, bardzo duzo praktyki. Prowadzący konkretny, rzeczowy,... Wojtek Serdecznie polecam OSK SPEED i Instruktora Pana Romana (1) Dużo dobrego nasłuchałam sie i naczytałam o tej szkole jazdy i opinie są jak... Basia Gorąco polecam jak chcesz zdać za pierwszym razem (1) Polecam Piąty Bieg. Miła atmosfera i przystępna cena. Pan Sławek i świetny... ASIA Najlepsza szkoła w Trójmieście (5) Świetne zajęcia, miła atmosfera, dobry kontakt - polecam każdemu, kto... Marek opinia (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę rondobis Rumia, egzamin zdany za 2 razem,... EM Cenne rady i profesjonalizm na drodze (1) Polecam jazdy pod skrzydlami Pana Bartosza ! Na egzaminie praktycznym... Bartek Polecam z całego serca! (1) Przedszkole z duszą i sercem. Indywidualne podejście do każdego malucha.... jjaga Super! (1) Egzamin na kategorię B zdany na luzie. Polecam instruktora Wojciecha... Marek Chmielewski Cudowne miejsce godne polecenia. (1) Żłobek AGUGU to chyba najcieplejsze miejsce na mapie Gdyni! Świetna... ak Zdecydowanie polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Profi we Wrzeszczu - po prawie dwóch latach... M dyskryminacja rodziców i dzieci o słabszym statusie (6) Przedszkole Publiczne powinno być dostępne dla wszystkich dzieci na takich... PanAlex Półkolonie 2016 (1) Córka uczęszczała 14 dni na półkolonie i była bardzo zadowolona, często... Małgosia CENA I PROMOCJE! Miła atmosfera na zajęciach. (1) Dostałem mega rabat na promocję związaną z poleceniem kogoś. W cenie jednego... Tomasz Nie bójcie się, spróbujcie, zobaczcie :) (2) Ukończyłam w tym roku VII LO i szczerze nie żałuję decyzji, którą podjęłam.... Anonim OSK Mini to bardzo dobry wybór! (1) W szczególności polecam instruktora Tomasza, który doskonale przygotował mnie... Krzysiek