Instruktor Piotr Skowerdej kat. A2 (1) Gorąco polecam zarówno Elka School, jak i instruktora Piotra Skowerdeja. Był... D POLECAM !!!!!!!!! (1) Nasz Johnny ;) był bardzo zadowolony uczęszczając do tego miejsca przez... Krzysiek Rewelacyjnie! (1) Ta szkola to magia, teoria przeprowadzona z Panem Adamem w milej i przyjaznej... Monika
kot w worku (3) Szkoła stwarza niezwykle udana iluzje obiektu o wysokich standardach, jednak... uczeń mat-fiz'u 2012-2015 Prawo jazdy kat C (1) Bardzo profesjonalne podejście do szkolenia( szczególnie Krzysztof). Ogromna... Jacek Wszystko za pierwszym razem dzięki GDprawko!!!!! (1) Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem!!! :) Pan Maciej- najlepszy... Weronika Kategoria B Polecam ! (1) Znakomici instruktorzy ! W szczególności Panie ! Teoria jasno i przystępnie... Karolina Polecam (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem, miła atmosfera i... Karolina Automat nie taki straszny (1) Wszystkim niepewnym siebie kursantom, polecam szkolenie w OSK "Carusek".... Agata Beznadziejna szkoła (2) Chodziłem do tej szkoły dwa lata i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że o... ernest Szkoła - survival (3) Szkoła to tragedia. Atmosfera pogrzebowa, wszyscy jakby się nienawidzili, co... Przemek Od pewnego czasu standard nauki w szkole spada. (3) Niestety, ale osoby, które zdają na maturze przedmioty niezgodne z ich... Luminar DNO!! (2) Jakimś cudem udało mi się przeżyć ten koszmar ale baaardzo długo wracałam do... absolwentka Mieszkanie dla studentów :) (1) Cześć, chciałabym zareklamować mieszkanie na wynajem dla studentów AMW.... Ala Bardzo dobra szkoła :) (1) Jestem zadowolona z kursu,który przechodziłam w Poldku :) Zajęcia teoretyczne... N.K. Stanowczo odradzam (1) Ta szkoła to istne dno, przereklamowana, stwarza pozory wysokiego poziomu, co... L. przyjazne miejsce (1) Z czystym sumieniem możemy polecić. Przerabialiśmy już 3 przedszkola i w... rodzice nauka angielskiego (1) ja tam z kursu jestem zadowolony,chociaż już swoje lata mam chciałem nadążyć... rosko Szkoła dająca szansę prześladowanym (1) Ja chodziłem do tej szkoły całe 3 lata i stwierdzam, że jest to szkoła,... Aleksander ODRADZAM! (5) Zdecydowanie odradzam wybór szóstki. Sama wybrałam tę szkołę kierując się... absolwentka