Mega pozytyw!!! (1) Po 5 niezdanych egzaminach i 3 miesięcznej przerwie, zdałam egzamin! Jest to... Wiktoria Mega pozytyw!!! (1) Po 5 niezdanych egzaminach i 3 miesięcznej przerwie, zdałam egzamin! Jest to... Wiktoria kosmetologia 2014/2015 (35) wybiera się ktoś do WSZ na kosmetologię dzienną lub zaoczną? Kasia.
Polecam wszystkim!!! Krystian Matlak najlepszy. (2) Bardzo wszystkim polecam tę szkołę. Teoria minęła szybko i w bardzo miłej i... dziewczyna OSK Speed - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, bez problemu można się dogadać z instruktorami. Po... Jakub Łyskawa Podziękowania dla pana Marka (1) Bardzo serdecznie polecam!! Zdałam jednego dnia teorię i praktykę za... sukces pedagogiczny Z całego serca polecam (1) Kurs robiłam w innym ośrodku, jednak nawet za 5 razem się nie udało.... Lidia :) (1) Super profesjonalni ludzie, świetne podejście i miła atmosfera ! Natalia Rewelacja (3) Szkoła jest bardzo dobra. Oczywiście ci, którzy chcą "przebimbać" cały okres... Vilfredo Raczej NIE (2) Owszem, Dwojka jeszcze sie miesci w pierwszej piatce najlepszych liceow w... Malwina Jestem zadowolony z poziomu nauczania oraz miłej atmosfery (1) Do BC Colleage chodzę zawsze z dobrym nastawieniem, ponieważ wiem, że zajęcia... Kamil Bardzo polecam! (1) Bardzo polecam tę szkołę, a w szczególności pana Bogdana. Pomimo pierwszej z... Agata AP EDUKACJA - OSZUŚCI !!! (5) Czy ktoś w Gdańsku ma problem z wypłatą pensji ??? Ja nie mam od 4 miesięcy.... brak kasy Polecam! (1) Gorąco polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem. W szczególności dziękuję... Krystian Polecam!! (1) Szczerze polecam ośrodek JANKAR! Mój instruktor świetnie przygotował mnie do... Weronika Polecam:) (1) Profesjonalna kadra, bardzo miła atmosfera i super dziewczyny w biurze! Iga Kurs prawa jazdy kategoria B (1) Po kursie teoretycznym weekendowym (3 spotkania) i zajęciach praktycznych... Wojciech Bardzo polecam (1) Bardzo polecam tą szkołe jazdy, dobrze przygotowali mnie do egzaminu... Maciej NAJLEPSZA SZKOŁA NA ŚWIECIE !!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole , nigdy nie pożałuję tej... Vanessa Cudowne miejsce dla maluszków! (1) Nasz Miki chodził do Malinki przez 2,5 roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Rodzice Mkołaja