to chyba jakas pomylka? (2) bzdura, przypadkami i wyjątkami są nauczyciele którzy uczą dobrze..szkołę... ` Przyjazna Szkoła dla Dziecka i Rodzica (1) Moje dziecko uczęszcza do tej szkoły 3- ci rok i muszę przyznać, iż nie... Matka dziecka1-3 Najlepsza szkoła na pomorzu 😊 (1) Wspaniali instruktorzy, fajna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do... Paula
POLECAM!! (1) Polecam serdecznie OSK Jedynka!! Pan Jacek bardzo dobrze potrafi wytłumaczyć... Martyna PSPD - Tak trzymać ! (1) Miałem przyjemność korzystać z usług szkoleniowych i nauki jazdy w PSPD w... Tomasz Wójcik Polecam! (1) Zajęcia z teorii prowadzone w miły i interesujący sposób z dodatkiem... Ogarniacz moja opinia (1) Polecam wszystkim Moim zdaniem jedna z najlepszych szkół językowych w... natalia.d Polecam! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Profi-Lingua każdemu, kto chce uczyć się... Anna Moja opinia - Rondobis. (1) Witam,poszedłem do Rondobisu ze względu na różnorodność kategorii,ponieważ... Kacper Damaszk Bardzo wysoki poziom nauczania (1) Polecam LABELPOLAND.COM w zakresie szkoleń z przygotowania plików do druku.... Alina Bardzo niskie progi. Szkola dla malo zdolnych lub...Leniwych :) (1) Co by nie pisac w SLO byly mega niskie progi. Bynajmniej w 2016. Od nas z... Adam żenada (3) Nauczyciele w ogóle nie sa przyjaźni ucznią, po za Panią Stasiak i Gałką i... Gdynianin Ojciec Zdecydowanie polecam "dziewiątkę"!! (3) Super szkoła!! Miła atmosfera, wspaniałe grono pedagogiczne. Nauczyciele są... JAA-94 Super Liceum , Super Klimaty, warto iść (2) Polecam 9, jest super. Nie za ciężko, nie za lekko jeśli chodzi o naukę.... Igi snoby, bufony i chamy (2) niestety taka jest moja opinia po spędzeniu przypadkowych 3 godzin w... wanda SZAŁU NIE MA.... (4) W tym roku zaczynam 3 klase PRE-IB. Nie chce mi się rozpisywać, ale nic nie... wkrótce absolwentka** NIE ZAPISUJCIE SIE NA TEJ UCZELNI NA KIERUNEK BEZPIECZEŃSTWO WEWNĘTRZNE !!!! (2) Tragedia. Kosmos jakiś. Nie obronić się, bo Promotor sobie wyjeżdża lub sie... Noncia Studiowałem grafikę i multimedia. Ciężko polecić. (1) Właściwych zajęć z grafiki był JEDEN semestr. I niestety wiele pomimo... Grafik Lekcje angielskiego Rotmanka/Pruszcz/Straszyn ?? (1) Witajcie. Potrzebuję dla dziecka (dziewczynka 12 lat) nauczyciela do... emjot84 Andrzej Elmrych (2) Omijajcie pana Andrzeja Elmrych jest kiepskim instruktorem nie interesuje się... Paweł