Super szkoła (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę, możlwość zaliczenia kursu teoretycznego,... Kacper Akademia Małych Wymagań (AMW) (15) Bardzo żałuję, że zdecydowałem się na studiowanie na AMW. Poziom tej szkoły... sierżant Coy-cool Polecam (1) Zdałem teorie i praktykę za pierwszym razem! Bardzo fajni instruktorzy,... Zdanyilubiany
Polecam kat. A (1) Dzieki spokojnemu i przyjaznemu ale jednocześnie konkretnemu sposobowi... Piotrek Renomowana szkoła - co to właściwie znaczy? (2) Ludzie wybierają tą szkołę najczęściej poprzez wysoką pozycję w rankingach... uczeń VILO ja - opinia (4) Jestem pierwszy rok w tej szkole i bardzo mi się tu podoba. Dużymi plusami są... ja POLECAM (1) Elastyczność, bezstresowa atmosfera i pełne zaangażowanie, polecam! :) Laura Polecam! (1) Chciałabym wszystkim bardzo polecić Akademię Prawa Jazdy! Bardzo przystępna... Zosia GLA (3) Moim zdaniem jest to szkoła całkowicie warta polecenia , mimo pewnych braków... Filip. opinia (1) Polecam tę szkolę, jak ktoś chce się nauczyć to wykładowcy posiadają wiedzę i... Jerzy Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowałam się na intensywny kurs wakacyjny, w przyszłym roku chce... Katarzyna Polecam! :) (1) Polecam serdecznie instruktora Wojtka Szyszkowskiego , jazdy mineły w bardzo... Kornelia Opinia (1) Witam , szczerze polecam L-ka, nie tylko z uwagi na super cenę w porównaniu... Agnieszka Najlepsza szkoła! :) (1) Serdecznie polecam APJ, w szczególności pana instruktora Mariusza Sabisz -... Patrycja Profesjonalna i troskliwa opieka (1) Od kilku dni mój 3-letni synek chodzi do publicznego przedszkola, jednak... Joanna Bardzo Polecam (1) Kurs teoretyczny prowadzony w interesujący sposób i ciekawymi przerywnikami z... Tomek Polecam (1) Gorąco polecam, świetna atmosfera, wszyscy byli bardzo pomocni i mili, go for... Michał Krytyczna opinia absolwenta (4) Od czego by tu zacząć. Jednym z dużych minusów tej szkoły jest dość duże... Absolwent tej super szkoły OSK Elite (2) Zdecydowanie polecam OSK Elite. W szczegolnosci p.Czesie, p.Grzegorza (moich... Marcelina Polecam szkołę językową UNIWERSA (1) Skuteczne nauczanie w miłej atmosferze, gorąco polecam! Od lak kilku uczę się... Ewa