Polecam (4) Idąc do II miałam wiele wątpliwości-nasłuchałam się różnych opinii. Po ponad... maturalna ODRADZAM! (4) Jedynym atutem szkoły jest jej wygląd. Zadbane wnętrze, od niedawna bardzo... agron Pozytywne zaskoczenie (1) Po wielu latach nauki języka jeszcze w szkole, w pracy potrzebowałam... Zadowolona klientka
serdecznie polecam (1) Teoria w przyjemny i banalny sposób wytłumaczona przez pana Piotra. Jazdy... Kris Gorąco polecamy! (1) Nasz Syn absolwent żłobka bezboleśnie zaaklimatyzował się w przedszkolu EDU -... AgaQ Serdecznie polecam! (1) Przede wszystkim chciałbym podziękować Panu Radkowi, to właśnie dzięki Jego... Damian S. Polecam! (1) Gorąco polecam każdemu! Doskonałe przygotowanie teoretyczne jak i praktyczne.... Radosław Zdane (1) Polecam wszystkim, bardzo mili kompetetni i przedewszystkim efektywni.... Marcin Profesjonalnie (1) Witam, polecam żłobek/przedszkole Zielony Zakątek ze względu na profesjonalne... Izabela Pilachowska Polecam instruktora p. Janusza Piotrowskiego (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Elka School a przede wszystkim instruktora... Michał OSK Mini to najlepsza szkoła (1) Właśnie stałam się dumną posiadaczką prawa jazdy a to wszystko zawdzięczam... Sylwia J.Polski - Pani Krystyna-super pedagog (1) Z Panią Krystyną miałem zajęcia przez całą 3-ą klasę gim. Super nauczyciel.... Andrzej Polecam ! (1) Polecam szkołe, instruktorzy bardzo dobrze uczą, oraz tłumaczą wszelkie błędy... Patrycja super szkoła dla chcących nauczyć się języków orientalnych (1) najlepsza szkoła językowa w jakiej miałem okazję się uczyć. szczególnie... michal Polecam (1) Polecam przedszkole nr 44 "Kraina Radości"w Gdańsku. Osoby tam pracujące to... Olga największy plus (1) Największy plus to nauczyciele i pani dyrektor. Pani dyrektor tej szkoły... Will W 100% polecam OSK Poldek! (1) Dobrze przekazana wiedza na wykładach z części teoretycznej jak i... kamila Polecam (1) Polecam wszystkim szkołę GDprawko i instruktora Andrzeja. Jazda z nim to była... Dominika ProfiLingua dobrym wyborem dla wszystkich (1) Z chęcią podzielę sie opinią nt SJO ProfiLingua w Gdyni. W wakacje tego roku... AleksandraK Profesjonalnie (1) Witam, polecam żłobek/przedszkole Zielony Zakątek ze względu na profesjonalne... Izabela Pilachowsha