Polecam z czystym sumieniem (1) Polecam żłobek na Aldony, gdzie moja córka uczęszczała przez rok. Panie... mama Antosi rodzice - opinia (2) Przedszkole "BAJKOLAND" jest naprawdę super. Z usług "BAJKOLANDU" korzystamy... rodzice Studia podyplomowe zajęcia piątek 15:15 ?! UG Sopot (1) Dzień dobry, Czy może ktoś coś wie na temat organizacji studiów... XYZ
Fantastyczne miejsce dla dziecka (1) Córka uczęszczala do Malinki prawie 2 lata. Jesteśmy z mężem bardzo... Natalia, mama Celinki Polecam (2) Z czystym sumieniem polecam OSK ELITE. Super wykłady, jazdy w przemiłej... Karola Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam tę naukę jazdy. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów,... Sebastian Po szkole. (4) W 2014 roku skończyłem VII LO , nauczycieli prawie wszystkich wspominam... Empire Kurs prawa jazdy kategorii B w LOK w Sopocie (2) Zapisałam się na kurs do LOKu, ponieważ miałam tam blisko oraz usłyszałam i... Klaudia Polecam ośrodek szkolenia kierowców as. (1) Bardzo dziękuję moim dwóm instruktorom najlepszym.. Mirkowi karczewskiemu i... Wiesia G Kategoria C (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej szkoły a najbardziej z profesjonalnego i... Daniel Odradzam przedszkole (1) Odradzam Przedszkole Parkowe Wzgórze. Moje dziecko uczęszczało do niedawna do... Rodzic Po jakich studiach jest najlepsza płaca??? (1) Witam, Moi drodzy po jakich studiach jest najlepsza płaca? Co warto... Zenek nauka języka (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły. Zapisałam dwójkę moich dzieci i... Joanna Szkola bezpieczna (1) Moje dziecko chodzilo dotej szkoly przez 6 lat wiedzialam ze jest bezpieczne... Kasia Najlepszy instruktor ! (1) Z czystym sumieniem moge polecic instruktora Henryka Świdkowskiego. Jest to... Dominika Polecam niezdecydowanym Mamom ;-) (2) Zdecydowanie polecam niezdecydowanym Mamom ;-) Moja Mała poszła do żłobka na... Iwona jankar the best !! (1) Z czystym sumieniem polecam szkole jankar !!! Najlepsi instruktorzy przede... Dominika PSYCHOLOGIA W WYŻSZEJ SZKOLE BEZPIECZEŃSTWA (1) Czy ktoś z Was studiował już w tej uczelni kierunek psychologia i mógłby... JOJO Polecam wszystkim (2) Super szkółka, zdałam wszystko za pierwszym razem. Bardzo miła obsługa,... Ada współpraca z rodzicami (7) nie polecam niestety tej placówki. ciągłe narzekania na zbyt niską aktywność... testosteron